Κύπρια παρουσιάστρια αποκαλύπτει για τον γιο της: «Όλες οι δυσκολίες γίνονται παρελθόν κι η ένταση του πόνου σβήνει» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κύπρια παρουσιάστρια αποκαλύπτει για τον γιο της: «Όλες οι δυσκολίες γίνονται παρελθόν κι η ένταση του πόνου σβήνει» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του γιου της μοιράστηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν στο παρελθόν.

Ο λόγος για την Καρολίνα Κυπριανού, την Κύπρια δημοσιογράφο που πλέον ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις. Η δυναμική παρουσιάστρια από την Πάφο την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου, που ο γιος της έσβησε την πρώτη του τούρτα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media. Όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: "Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και πόσο γρήγορα ξεχνάς... Όλες οι δυσκολίες γίνονται παρελθόν κι η ένταση του πόνου σβήνει, αχνοφαίνεται, και μένει μόνο η χαρά, τα γέλια και τα μάτια που λαμπυρίζουν!". Και συνέχισε η Καρολίνα: "Να σε χαιρόμαστε γιε μου, να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος! Μαζί με την αδελφή σου, είστε η αναπνοή μου.. το φως μου.. η ζωή μου. Ευχαριστούμε το Θεό για τα θαύματα που μας χάρισε.". Δείτε αυτούσια την ανάρτησή της: Η όμορφη οικογένεια της Καρολίνας Κυπριανού και του Γιώργου Αναστασιάδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.