Το ΕΛΑΜ έστειλε τα χρήματα του προστίμου στον 70χρονο από την Λάρνακα

Το ΕΛΑΜ έστειλε τα χρήματα του προστίμου στον 70χρονο από την Λάρνακα

Το ΕΛΑΜ έδειξε έμπρακτα την στήριξή του στον οικογένεια του 70χρονου, στον οποίο είχε επιβληθεί πρόστιμο από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, μετά από πρωτοβουλία του πρόεδρου του κόμματος και υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές, Χρίστου Χρίστου, στάλθηκε στον ηλικιωμένο το ποσό των 250 ευρώ, όσο ήταν και το ύψος του προστίμου. Θυμίζουμε ότι ο 70χρονος είχε κλέψει από υπεραγορά στην Λάρνακα φιλέτο κοτόπουλου αξίας 6 ευρώ και 40 σεντς, για να ετοιμάσει φαγητό για τον εγγονό του που έχει διαβήτη. Όπως είχε εξηγήσει, σε τοποθετήσεις του, υπήρξε καθυστέρηση στην καταβολή της σύνταξής του, γι΄ αυτό και είχε προβεί σ΄ αυτή την ενέργεια.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.

BEST OF TOTHEMAONLINE