ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητούμενο πρόσωπο - Διέπραξε «άσεμνη επίθεση» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητούμενο πρόσωπο - Διέπραξε «άσεμνη επίθεση» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία αναζητεί άγνωστο άντρα για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση άσεμνης επίθεσης που διαπράχθηκε στις 2/11/2017 στη Λευκωσία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε σκίτσο του ύποπτου προσώπου, το οποίο δημοσιοποιείται για διευκόλυνση του ανακριτικού έργου, ως προς τον εντοπισμό του. Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του ύποπτου προσώπου να επικοινωνήσει με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας (αριθμός τηλεφώνου 22-802380) ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE