«Περιμένουμε πώς και πώς να αναζητήσουμε τον CEO προκειμένου να γίνει το πρόσωπο του Κανκούν. Το να σε πληρώνουν προκειμένου να ζεις και να ταξιδεύεις στο Μεξικό είναι μια μοναδική εμπειρία» δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Cancun.com. «Θέλουμε να δείξουμε στον υπόλοιπο κόσμο πόσα έχει να προσφέρει το Κανκούν, τον πολιτισμό του, την κοινότητα, τα όμορφα ξενοδοχεία και τις μαγικές παραλίες» συμπλήρωσε. Όποιος ενδιαφέρεται δεν έχει παρά να φτιάξει και να στείλει ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού στην ιστοσελίδα ceo.cancun.com περιγράφοντας γιατί θα πρέπει να είναι αυτός που θα επιλεγεί για τη θέση. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 17 Δεκεμβρίου.
Αυτή είναι η δουλειά των ονείρων σας: 51.000 ευρώ για έξι μήνες διακοπών στο Κανκούν

Τη δουλειά-όνειρο για πολλούς προσφέρει μια τουριστική ιστοσελίδα για το Κανκούν, μια παραλιακή πόλη στο νοτιοανατολικό Μεξικό.
Η ιστοσελίδα Cancun.com αναζητά κάποιον που για έξι μήνες θα βρίσκεται καθημερινά στην παραλία, θα απολαμβάνει το ποτό του, θα πηγαίνει σε κλαμπ και στη συνέχεια θα μοιράζεται τις εμπειρίες του στα social media.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έρχεται νέο πρόστιμο: Πόσα θα πληρώνεις όταν παρκάρεις σε θέση για φόρτιση ηλεκτρικού οχήματος αλλά... δεν φορτίζεις – Τι προνοεί πρόταση νόμου
Φεστιβάλ Ζιβανίας: Ένα διήμερο με πολλές εκπλήξεις - Όσα θα γίνουν φέτος και οι καλλιτέχνες που θα αναλάβουν τη διασκέδαση
Έρχεται σκόνη και άνοδος της θερμοκρασίας – Πώς θα διαμορφωθεί το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες
Εορτολόγιο: Μεγάλη γιορτή σήμερα 18 Οκτωβρίου – Σε ποιους να ευχηθείτε χρόνια πολλά
Φόνος Δημοσθένους: Σήμερα η νεκροτομή στη σορό του 49χρονου – Εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών οι Αρχές
Χειροπέδες σε 22χρονο: Τον σταμάτησαν έξω από περίπτερο και βρέθηκε με κοκαΐνη – Τι αποκάλυψε έρευνα στο σπίτι του