ΑΘΗΝΑ: Τρόμος στο Παγκράτι -Πυροβόλησαν δύο άτομα μέσα σε αυτοκίνητο

ΑΘΗΝΑ: Τρόμος στο Παγκράτι -Πυροβόλησαν δύο άτομα μέσα σε αυτοκίνητο

Τρόμος λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου 11/11 στο Παγκράτι, όπου έπεσαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

  Οι τραυματίες επέβαιναν σε  αυτοκίνητο ενοικιάσεως, μέσα στο οποίο οι άγνωστοι δράστες τούς πυροβόλησαν στις 9:35 μ.μ. στη συμβολή των οδών Ευτυχίδου και Βρυάξιδος. Ο οδηγός κατάφερε να οδηγήσει το αυτοκίνητο μέχρι τη συμβολή των οδών Υμηττού και Ευτυχίδου, από όπου παρελήφθησαν λίγο αργότερα από ασθενοφόρα .Οι δράστες διέφυγαν πιθανότατα πεζή προς το άλσος Παγκρατίου. Το ένα από τα θύματα φέρει τραύμα στο στήθος και το άλλο στο πόδι και νοσηλεύονται στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, λίγο πριν από τους πυροβολισμούς οι επιβάτες του νοικιασμένου αυτοκινήτου είχαν άλλο επεισόδιο με άγνωστο άτομο σε μικρή απόσταση από το σημείο που δέχτηκαν αργότερα την επίθεση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, χωρίς όμως να έχει γίνει κάτι πιο συγκεκριμένο γνωστό. Τα δύο άτομα που επέβαιναν στο ΙΧ ήταν ένας Έλληνας και ένας Αλβανός. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE