Κωνσταντίνος Βασάλος-Ευρυδίκη Βαλαβάνη: "Είναι ζευγάρι αλλά το κρύβουν!"

Κωνσταντίνος Βασάλος-Ευρυδίκη Βαλαβάνη: "Είναι ζευγάρι αλλά το κρύβουν!"

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήρθαν πολύ κοντά μετά το τέλος του Survivor. Μάλιστα, σχεδόν όλες οι εξόδους τους είναι κοινές, γι’ αυτό και ξεκίνησαν να γράφονται τα πρώτα δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

  Αν και αποφεύγουν να αναφερθούν σε αυτό, χωρίς όμως και να το αποκλείουν, στην εφημερίδα Real News μετά από ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου αποκαλύπτεται πως είναι ζευγάρι και το… κρύβουν!
 Ο personal trainer μιλώντας στην εν λόγω εφημερίδα, τόνισε: «Αν είναι να ανακοινώσουμε κάτι επίσημα και κάτι διαφορετικό, θα το κάνουμε οι ίδιοι». Ωστόσο, άτομο από το περιβάλλον της Βαλαβάνη, δηλώνει: «Έκαναν παρέα και μέσα στο παιχνίδι. Η Ευρυδίκη, σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, ένιωθε τον Κωνσταντίνο περισσότερο κοντά της. Μετά το Survivor η Ευρυδίκη κράτησε επαφή και με άλλα άτομα από το ριάλιτι επιβίωσης, με τον Κωνσταντίνο ωστόσο είναι πιο κοντά, καθώς τους ενώνει η αγάπη τους για τον αθλητισμό».
Η πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση σε event στην Σαντορίνη, πυροδότησε ακόμη περισσότερο τις φήμες που ήδη υπήρχαν: «Ήταν ένα υπέροχο τριήμερο. Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος βρέθηκαν εκεί για το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός που έχει καθιερωθεί εδώ και τρία χρόνια. Κατάφεραν να συνδυάσουν ιδανικά την εμφάνισή τους στο event με ένα μαγευτικό τριήμερο στη ρομαντική Σαντορίνη», αποκαλύπτει η ίδια πηγή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Δύο οι νεκροί στο Τελ Αβίβ από τα αντίποινα της Τεχεράνης - Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ σε νέα πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Live: Δύο οι νεκροί στο Τελ Αβίβ από τα αντίποινα της Τεχεράνης - Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ σε νέα πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης τις εξελίξεις. Ξεκίνησαν τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση που εξαπέλυσε το Ισραήλ. Το Ισραήλ πραγματοποίησε τις απειλές του και βομβάρδισε τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν παρά το γεγονός ότι ήταν σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις μεταξύ Ουάσιγκτον και Τεχεράνης. Η απάντηση του Ιράν δεν άργησε να έρθει. Βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν σε μια επιχείρηση που η Τεχεράνη ονόμασε: «Αληθινή Υπόσχεση 3». Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE