Πυροβόλησε και έκαψε την ερωμένη του, αφού την έλουσε με βενζίνη. Ο νεαρός που ήθελε να τον φωνάζουν «Μίστερ Μπιλ», μετά τη σύλληψή του, ομολόγησε άλλα 12 εγκλήματα!

Πυροβόλησε και έκαψε την ερωμένη του, αφού την έλουσε με βενζίνη. Ο νεαρός που ήθελε να τον φωνάζουν «Μίστερ Μπιλ», μετά τη σύλληψή του, ομολόγησε άλλα 12 εγκλήματα!

«Στις 31 Μαΐου του 1959 ειδοποιήθηκε η γαλλική αστυνομία, γιατί ένας αυτοκινητιστής είδε «περίεργα φαινόμενα» σε ένα σημείο του Κυκλικού Δρόμου του δάσους Φονταινεμπλώ.

Η άσφαλτος είχε λιώσει. Ήταν πολτοποιημένη και παχύρευστη, παρουσίαζε διάφορες μορφές και έμοιαζε σαν λάσπη που σκέπαζε ένα σώμα ανθρώπου. Σάρκες καμένες και κόκαλα συνέθεταν ένα αποτρόπαιο θέαμα. Το μόνο πλήρες μέλος του ανθρώπου που είχε καεί ήταν ένα μάτι. Η ιατροδικαστική έρευνα απέδειξε ότι επρόκειτο περί εγκλήματος. Το θύμα, μια νέα γυναίκα αγνώστου ταυτότητος, πριν καεί από τον δολοφόνο με βενζίνη, είχε δεχθεί μερικές σφαίρες περιστρόφου». Tο αστυνομικό ρεπορτάζ της εποχής δημοσίευσε όλες τις λεπτομέρειες του εγκλήματος, που δεν σόκαρε μόνο τη Γαλλία, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη.... Διαβάστε όλο το άρθρο στην Μηχανή του Χρόνου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE