Ερτουγρούλογλου:«Δεν είναι εφικτό να εξευρεθεί λύσημε τους Ελληνοκύπριους ούτε με 500 χρόνια διαπραγματεύσεων»

Ερτουγρούλογλου:«Δεν είναι εφικτό να εξευρεθεί λύσημε τους Ελληνοκύπριους ούτε με 500 χρόνια διαπραγματεύσεων»

Τη θέση ότι δεν είναι εφικτό να εξευρεθεί λύση στο Κυπριακό με τους Ελληνοκύπριους ούτε με 500 χρόνια διαπραγματεύσεων, διατύπωσε ο ψευδοϋπεξ των κατεχομένων Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να υπάρξει λύση ενόσω εφαρμόζονται "εμπάργκο" - κατά την έκφρασή του - εναντίον των Τουρκοκυπρίων.

Σε δηλώσεις του στα κατεχόμενα, ανέφερε ακόμα ότι από τώρα και στο εξής εάν επαναρχίσουν οι συνομιλίες, αυτές θα διεξαχθούν μεταξύ "δύο κρατών." Οι Τ/κ, συνέχισε, δεν θα επιτρέψουν να χαθούν άλλα χρόνια σε διαπραγματεύσεις, σημειώνοντας ότι ήδη πέρασαν 50 χρόνια με μια ειρηνευτική διαδικασία συνομιλιών μέσω των ΗΕ και οι διαπραγματεύσεις για ομοσπονδία έχουν αποτύχει. Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE