ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Δεν το έβαλαν εύκολα κάτω – Έκαψαν κλεμμένο όχημα μετά από δύο απόπειρες κλοπής από πρατήριο καυσίμων

ΠΑΦΟΣ: Δεν το έβαλαν εύκολα κάτω – Έκαψαν κλεμμένο όχημα μετά από δύο απόπειρες κλοπής από πρατήριο καυσίμων

Ιδιαίτερη επιμονή έδειξαν δύο πρόσωπα τα οποία αφού, έκλεψαν όχημα, επιχείρησαν δύο φορές να παραβιάσουν χρηματοδέκτη πρατηρίου βενζίνης και μετά έβαλαν φωτιά στο όχημα στη Πάφο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αστυνομία, μεταξύ των ημερομηνιών 29 και 30 Οκτωβρίου, 2017, διαπράχθηκε διάρρηξη γραφείου εταιρείας σε Κοινότητα στην επαρχία Πάφου. Από το γραφείο κλάπηκαν τα κλειδιά αυτοκινήτου το οποίο ήταν σταθμευμένο εξωτερικά του γραφείου και το οποίο κλάπηκε στη συνέχεια. Στις 30 Οκτωβρίου,γύρω στις 4.00π.μ., όπως αναφέρει η ανακοίνωση, πρόσωπο που αναζητείται από την Αστυνομία, μετέβηκε με το πιο πάνω κλοπιμαίο αυτοκίνητο σε πρατήριο βενζίνης που βρίσκεται στην περιοχή του πιο πάνω γραφείου και προσπάθησε να παραβιάσει το χρηματοδέκτη αγοράς καυσίμων του πρατηρίου, προκαλώντας ζημιά στο χρηματοδέκτη. Αφού το πιο πάνω πρόσωπο δεν κατάφερε να παραβιάσει το χρηματοδέκτη εγκατέλειψε τη σκηνή με το κλοπιμαίο αυτοκίνητο. Την Τρίτη 14/11, γύρω στις 5.50π.μ., διαπιστώθηκε πως κατά τη διάρκεια της νύχτας έγινε εκ νέου απόπειρα κλοπής από τον κλειδωμένο χρηματοδέκτη του συγκεκριμένου πρατηρίου βενζίνης. Όπως διαπιστώθηκε, τα δύο αναζητούμενα πρόσωπα μετέβηκαν στο πρατήριο βενζίνης με το ίδιο κλοπιμαίο αυτοκίνητο και αφού προσπάθησαν επανειλημμένα, αλλά χωρίς να καταφέρουν να παραβιάσουν το χρηματοδέκτη, απεχώρησαν από τη σκηνή με το κλοπιμαίο αυτοκίνητο. Γύρω στις 7.00 το πρωί της Τρίτης, το κλοπιμαίο αυτοκίνητο εντοπίστηκε να φλέγεται σε περιοχή γειτονικής κοινότητας της επαρχίας Πάφου. Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν την πυρκαγιά, η οποία όπως διαπιστώθηκε τέθηκε κακόβουλα στο αυτοκίνητο. Από τις σκηνές διάρρηξης γραφείου, απόπειρας κλοπής από τον κλειδωμένο χρηματοδέκτη του πρατηρίου βενζίνης και από τη σκηνή εμπρησμού του πιο κλεμμένου αυτοκινήτου, παραλήφθηκαν από μέλη της Αστυνομίας διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις. Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών συνεχίζει τις εξετάσεις. *Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

AstraZeneca: Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την απόσυρση του εμβολίου - Τι λένε οι ειδικοί

ΠτΔ για υπόθεση Θανάση: «Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ»: «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Μαρίνα Σάττι: Πόσους followers πήρε μετά τις εμφανίσεις της στη φετινή Eurovision;

Εγινε και αυτό στην Eurovision: Kύπρος και Ελλάδα δεν αντάλλαξαν 12αρι - Ούτε καν 10αρι - Που έδωσαν βαθμούς

Συγκλονίζει ο Κλεόπας για τη γιορτή της μητέρας: «Με κοίταξες ένα δευτερόλεπτο πριν δεχτείς τη μοιραία σφαίρα »



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top