Εξαγωγή ναρκωτικών από Κύπρο στην Γερμανία! - Πρωτοφανής υπόθεση εξετάζει η ΥΚΑΝ

Εξαγωγή ναρκωτικών από Κύπρο στην Γερμανία! - Πρωτοφανής υπόθεση εξετάζει η ΥΚΑΝ

Συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 23χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εξαγωγής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, στις 6 Σεπτεμβρίου, 2017, μέλη της ΥΚΑΝ παρέλαβαν στο αεροδρόμιο Πάφου από Γερμανό Τελωνειακό Λειτουργό, ένα πακέτο το οποίο περιείχε συνολικά 3 κιλά και 632 γραμμάρια κάνναβης. Το συγκεκριμένο πακέτο φέρεται να είχε αποσταλεί από Κύπρο στη Γερμανία όπου είχε κατασχεθεί από το Τελωνείο στις 21/10/2016 και επιστράφηκε στην Κύπρο μετά από αίτημα της Κυπριακής Αστυνομίας προς τις Γερμανικές Αρχές. Η ΥΚΑΝ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE