LIFESTYLE

Ευρυπίδου: «Δεν ήταν και το πιο αγαπητό πρόσωπο στο Sigma»- Ποιοι συζήτησαν για να βρεθούν στο πάνελ της

Ευρυπίδου: «Δεν ήταν και το πιο αγαπητό πρόσωπο στο Sigma»- Ποιοι συζήτησαν για να βρεθούν στο πάνελ της

Μετά τις back to back (συνεχόμενες δηλαδή) αποτυχίες της στο TVOne η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στο Sigma σημειώνει σε δημοσίευμα του το περιοδικό «TV Capuccino» και για αυτό έπαιξε ρόλο ο πρώην ισχυρός άντρας στον Αρχάγγελο που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Χουλιάρα.

Ο κύριος Χουλιάρας λοιπόν, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, επέβαλε την Κωνσταντίνα Ευρυπίδου η οποία πέρασε ξανά από το Sigma πριν από μερικά χρόνια και όπως υποστηρίζει ο αρθογράφος δεν ήταν και το πιο αγαπητό πρόσωπο στο σταθμό.

Αναφορικά με την εκπομπή της, γράφει το TV Capuccino ότι αν και προσπαθούν να περάσουν στο κόσμο ότι θα είναι ένα ανατρεπτικό κονσεπτ, δεν θα διαφέρει πολύ από ένα απογευματινό μαγκαζίνο και ότι ουσιαστικά το «Όλα Για Σένα» μετακομίζει στον Παρισσινό.

Σχετικά με το ποιοι θα πλαισιώνουν την Κωνσταντίνα Ευρυπίδου στο νέο της προτζεκτ συζητήσεις έγιναν με την Κάλια Ελευθερίου, την Χριστιάνα Αντωνίου καθώς και τον Μιχάλη Χρίστου, καθώς και γνωστοί και «άγνωστοι» ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ελεύθεροι οι 2 από τους 8 – Αναμένεται να ασκήσει έφεση ο ένας

Σφοδρές αναταράξεις σε πτήσεις: Πόσο συχνά συμβαίνουν και τι τις προκαλεί - Βίντεο

Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Τα συμπεράσματα του ΟΚΥπΥ για το παιδί που έχασε την όραση του λόγω λέιζερ - «Μπορεί να καταστούν πολύ βλαβεροί για την υγεία οι φακοί»

Αικατερίνη Χριστοδουλίδη: Η κόρη του Προέδρου αποφοίτησε και ο ίδιος ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία



Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top