ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 3 - (Πώς να εκπαιδεύσετε τον Δράκο σας 3)

HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 3 - (Πώς να εκπαιδεύσετε τον Δράκο σας 3)

Από την DreamWorks Animation έρχεται τον Φεβρουάριο του 2019 η πολυαναμενόμενη αποκορύφωση ενός από τα πλέον δημοφιλή franchise του παιδικού animation, στην ιστορία του κινηματογράφου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Η σειρά «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας» για πολλούς θεωρείτε ίσως οι καλύτερες ταινίες της DreamWorks Animation. Η πρώτη ταινία μιλούσε για τον ρατσισμό. Η δεύτερη για τον φανατισμό. Και τώρα η τριλογία του «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας» έρχεται στο τέλος της και αυτή την φορά, ίσως, έρχεται να μας μιλήσει για την αποδοχή και την ανεκτικότητα.

Η νέα ταινία έχει τον τίτλο «The Hidden World» και o Ψάρης και ο δράκος του ο Φαφούτης, ανακαλύπτουν μια κρυμμένη ουτοπία δράκων, όπου αρκετοί από αυτούς ζουν ελεύθεροι και σε πλήρη αρμονία. Αλλά, όπως είναι φυσικό, ο κίνδυνος, με την μορφή ενός κυνηγού δράκων, έρχεται γρήγορα για να ταράξει τα νερά τόσο της κρυμμένης αυτής πόλης όσο και του νησιού Μπερκ.

Αυτό που ξεκίνησε ως μια απίθανη φιλία ανάμεσα σε έναν έφηβο Βίκινγκ και έναν τρομερό δράκο, την Οργή της Νύχτας, έχει εξελιχθεί σε μια επική τριλογία που μας αφηγείται τη ζωή τους. Σε αυτό, το επόμενο κεφάλαιο, ο Ψάρης και ο Φαφούτης θα ανακαλύψουν επιτέλους τον αληθινό προορισμό τους στη ζωή: ο επικεφαλής του χωριού θα γίνει κυβερνήτης του Μπερκ έχοντας την Άστριντ στο πλευρό του και ο δράκος θα γίνει αρχηγός του είδους του. Τότε, εμφανίζεται η πλέον σκοτεινή απειλή που έχουν ποτέ αντιμετωπίσει - όπως και η εμφάνιση μιας θηλυκής Οργής της Νύχτας- και έτσι θα δοκιμαστεί καθοριστικά η δύναμη της σχέσης τους.

Οι Τζέι Μπαρουσέλ, Αμέρικα Φερέρα, Κέιτ Μπλάνσετ, Τζέραλντ Μπάτλερ, Κρεγκ Φέργουσον, Τζόνα Χιλ και Κίρστεν Γουίγκ επιστρέφουν για να δανείσουν ξανά τις φωνές τους στους αγαπημένους μας χαρακτήρες, ενώ ο Φ. Μάρεϊ Εϊμπραχαμ θα δανείσει την φωνή του στον κακό της υπόθεσης.

 

 

Πρωταγωνιστούν: Τζέι Μπαρουσέλ
Αμέρικα Φερέρα
Κέιτ Μπλάνσετ
Τζέραλντ Μπάτλερ
Κρεγκ Φέργουσον
Τζόνα Χιλ
Κίρστεν Γουίγκ
Φ. Μάρεϊ Εϊμπραχαμ
Σκηνοθέτης: Ντιν Ντεμπλουά

Από τις 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στους κινηματογράφους
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα.
ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top