ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δολοφονήθηκε την Κυριακή και τη Δευτέρα παρουσιάστηκε να κτυπά κάρτα στην δουλειά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δολοφονήθηκε την Κυριακή και τη Δευτέρα παρουσιάστηκε να κτυπά κάρτα στην δουλειά

Κτυπήθηκε η κάρτα του δολοφονηθέντα στη δουλειά του, ενώ αργότερα διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρός.

Επιμέλεια: Μιχάλης Μενελάου

Το πιο πάνω περιστατικό είναι χαρακτηριστικό της ασυδοσίας που «καλά κρατεί» στον δημόσιο τομέα με κάρτες να «χτυπιούνται» από συναδέλφους για να μην φαίνονται οι καθυστερήσεις.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε την Πέμπτη 21/02 στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής από τον Γενικό Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Κατόπιν ελέγχου στο Κτηματολόγιο Λεμεσού από καταγγελίες που δέχθηκε από συγκεκριμένο πρόσωπο, ο Γενικός Ελεγκτής εντόπισε το «παράδοξο».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εν λόγω υπάλληλος του κτηματολογίου δολοφονήθηκε στις 13 Ιανουαρίου, στη Λεμεσό και για τον θάνατό του συνελήφθησαν τρία αδέλφια.

Επιστολή που παρέλαβε ο Γενικός Ελεγκτής από το Τμήμα Κτηματολογίου, αναφέρει πως έγινε διερεύνηση του περιστατικού και ωρομίσθιος εργάτης παραδέχθηκε πως κτύπησε την κάρτα του συναδέλφου του και η επαρχιακός του κτηματολογίου προχώρησε σε γραπτή επίπληξη του εργάτη.

Ο κύριος Μιχαηλίδης, ανέφερε πως κάτι τέτοιο είναι παράνομο καθώς, σύμφωνα με τον Νόμο, το Υπουργείο Εσωτερικών πρέπει να διατάξει πειθαρχική έρευνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top