ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξέσπασε ο Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ για τον Δημήτρη Χριστόφια – «Εσύ που βίωσες την απόλυτη πολιτική βαρβαρότητα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ξέσπασε ο Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ για τον Δημήτρη Χριστόφια – «Εσύ που βίωσες την απόλυτη πολιτική βαρβαρότητα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Χριστόφια και ο νεοεκλεγέντας Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ, Γιώργος Γεωργίου, μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Μέσω ξεσπάσματος κυρίως για όσα βίωσε ο Δημήτρης Χριστόφιας όσο βρισκόταν στην Προεδρία της Δημοκρατίας, ο Γιώργος Γεωργίου, είπε το δικό του «αντίο» στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που απεβίωσε την Παρασκευή 21 Ιουνίου.

«Στο καλό... Στο καλό αδικημένε μας σύντροφε. Των πικρών καιρών αλλά όχι της απελπισίας. Εσύ που βίωσες την απόλυτη πολιτική βαρβαρότητα. Πληρώνοντας ασήκωτο κόστος για όλους μας.  Που λεγες τα πράγματα με τ'όνομά τους. Ίσως γι'αυτό...» ήταν η αρχική του τοποθέτηση…

«Φεύγεις τιμημένος και δικαιωμένος... Για το ήθος και την εντιμότητα σου. Που τίμησες το Κόμμα και τις ιδέες μας. Για όσα μας δίδαξες. Για όσα μας αφήνεις ως παρακαταθήκη» σημειώνει επίσης.

«Σε στηρίξαμε με πάθος όταν τα φαρμακερά βέλη σού σημάδευαν την ψυχή. Χίλιες φορές χαλάλι σου...Ήταν τιμή μας που βαδίσαμε στους ίδιους δρόμους..» καταλήγει.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αποκάλυψη: Ποιοι αποφάσισαν το «μπάζωμα στα Τέμπη» - Η άγνωστη σύσκεψη

Βροχές και καταιγίδα στο... μενού - Ποιες περιοχές επηρεάζονται και πότε

Μέχρι ποια ηλικία λαμβάνουν επίδομα τέκνου για αγόρια και μέχρι ποια για κορίτσια; Τι ισχύει για ΑμεΑ;

Έφοδοι, παρακολουθήσεις, κατασχέσεις, όπλα και ναρκωτικά – Οι «διαταράξεις» της νύχτας και το οργανωμένο έγκλημα

Ιλάειρα Ζήση: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα σύζυγος του Μαυρίκιου Μαυρικίου



Ευρωεκλογές: Τελικές αναμετρήσεις - Αλλάζει η κομματική σκακιέρα - Η αποκαθήλωση του ΔΗΚΟ

Ευρωεκλογές: Τελικές αναμετρήσεις - Αλλάζει η κομματική σκακιέρα - Η αποκαθήλωση του ΔΗΚΟ

Με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από το θέμα της πρωτιάς ανάμεσα σε ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ ποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα θα κόψει πρώτο το νήμα την νύχτα της 9ης Ιουνίου. Στην πορεία, τα πράγματα άλλαξαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top