ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα «Αφρίκα»: Μέλος του ISIS συνελήφθη στα κατεχόμενα

Εφημερίδα «Αφρίκα»: Μέλος του ISIS συνελήφθη στα κατεχόμενα

Ο Ομέρ Οζτούρκ, καταζητούμενος ως μέλος της οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους συνελήφθη την Τρίτη 07/01, νωρίς το πρωί στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και τέθηκε από το «επαρχιακό δικαστήριο» υπό 3ημερη κράτηση.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Αφρίκα που γράφει για μονάδες – μέλη της τρομοκρατικές οργάνωσης ISIS που έχουν εισχωρήσει στα κατεχόμενα πλέον, η σύλληψη έγινε κατόπιν «αστυνομικής» επιχείρησης και εκεί όπου διέμενε ο Οζτούρκ βρέθηκαν βιβλία, περιοδικά, τραπεζικές κάρτες, σκληροί δίσκοι και κάρτες μνήμες, dvd και cd. Όλα έχουν σχέση με τον ISIS αναφέρθηκε στο «δικαστήριο», γράφει η Αφρίκα.

Στο «δικαστήριο» αναφέρθηκε επίσης ότι από την Τουρκία δόθηκαν στοιχεία πως ο Οζτούρκ είναι μέλος της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης, ενώ στο υλικό που εντοπίστηκε στο διαμέρισμά του, βρέθηκαν φωτογραφίες και αφίσες του Αμπντουλάχ Οτσαλάν.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top