ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και τώρα η Ομόνοια – Το ΣΥΝΘΗΜΑ δόθηκε σε «Ούζου» και παίκτες από το αεροπλάνο επιστροφής από αγνό ΑΠΟΕΛίστα

Και τώρα η Ομόνοια – Το ΣΥΝΘΗΜΑ δόθηκε σε «Ούζου» και παίκτες από το αεροπλάνο επιστροφής από αγνό ΑΠΟΕΛίστα

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ εδώ και λίγη ώρα έφθασε στη… βάση της.

Διαβάστε: 

Επέστρεψαν, παίρνουν ανάσες και μετά… Ομόνοια

Κατά τη διάρκεια της πτήσης της επιστροφής ο φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ, Πανίκος Παντελίδης, πήρε το μικρόφωνο και θέλησε να πει δυο λόγια σε διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές της αγαπημένης του ομάδας.

«Έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια αρχίζοντας από τη Δευτέρα. Αν δείξετε περισσότερη καρδιά και συγκέντρωση, αν το αποφασίσετε ότι δεν θα δεχθείτε τη δεύτερη θέση, αν τα κάνετε αυτά, δεν υπάρχει ομάδα που δεν μπορούμε να κερδίσουμε! Και δεν υπάρχει κανένας που θα θέλει να σας αντιμετωπίσει… Επομένως θέλετε να βγείτε στο γήπεδο όπως κάθε άλλος παίκτης ή όπως κάθε άλλη ομάδα; Ή θέλετε να ξεχωρίσετε; Κάντε αυτή τη μέρα να μετρά! Αφήστε την καρδιά και την ψυχή σας στο γήπεδο. Κάντε τους να θυμούνται ποιοι είσαστε. Κάντε τους να φοβηθούν να ξαναβγούν στο γήπεδο μαζί σας. Κάντε το να μετράει. Είσαστε έτοιμοι; Είσαστε έτοιμοι; Κάντε κάθε τάκλιν, κάθε σουτ, κάθε πάσα να μετράει. Βγείτε μπροστά αυτή τη μέρα! Ο αντίπαλός σας δεν θα έχει επιλογή από το να τα παρατήσει επειδή θα τους αναγκάσετε. Κάντε τα τη Δευτέρα και κάθε μέρα! Είσαστε έτοιμοι; Μόνο ΑΠΟΕΛ!».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top