ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Δρ.Καραγιάννης: 'Δεν θα επιτρέπεται ακόμα διακίνηση απο επαρχία σε επαρχία'

Δρ.Καραγιάννης: 'Δεν θα επιτρέπεται ακόμα διακίνηση απο επαρχία σε επαρχία'

Δύσκολη φαίνεται θα είναι η πρώτη φάση χαλάρωσης μέτρων, καθώς σε αυτή την περιόδο θα κριθούν πολλές άλλες επόμενες αποφάσεις.

Σε ερώτηση εαν σε αυτή τη πρώτη φάση χαλάρωσης μέτρων μπορεί κάποιος Λευκωσιάτης να πάει για μπάνιο στη θάλασσα ο Καθηγητής Μικροβιολογίας/Μοριακής Ιολογίας μέλος της επιδημιολογικής ομάδας, Πέτρος Καραγιάννης, ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτρέπεται ακόμα διακίνηση απο επαρχία σε επαρχία.

Στην πρώτη φάση η χαλάρωση μέτρων θα γίνει με επιφύλαξει καθώς κάθε δυο εβδομάδες θα αξιολογείται η κατάσταση απο τους επιδημιολόγους. Σε αυτή τη φάση δεν θα υπάρχει η ευκαιρία για διακίνηση απο επαρχία σε επαρχία για λόγους ψυχαγωγίας ή κοινωνικής επίσκεψης σε άλλο σπίτι.

Οπως δήλωσε στο τριτό του ΡΙΚ ο ΠτΔ θα αναφερθεί με λεπτομέρειες για τις αποφάσεις στο Διάγγελμα μέτα τις τελικές αποφάσεις που θα λάβει το Υπουργικό Συμβούλιο.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top