ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τριήμερη προσωποκράτηση πρώην αστυνομικού και πρώην προέδρου ποδοσφαιρικού συλλόγου για τρία κιλά

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τριήμερη προσωποκράτηση πρώην αστυνομικού και πρώην προέδρου ποδοσφαιρικού συλλόγου για τρία κιλά

Δοσοληψία σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών από τη Λεμεσό προς την Λευκωσία πιστεύει ότι απέτρεψε η ΥΚΑΝ με τη σύλληψη δύο υπόπτων.

Η ποσότητα που κατασχέθηκε ξεπερνά τα τρία κιλά κάνναβης και πιστεύεται ότι προοριζόταν για την εγχώρια αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, γύρω στις 19:30 την Κυριακή (31/05) μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, παρά την Χοιροκοιτία, αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος, από τη Λευκωσία.

Κατόπιν έρευνας στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν στο χώρο αποσκευών ένα νάιλον σακούλι που περιείχε 3 κιλά και 136 γραμμάρια κάνναβης.

Ο 50χρονος, ο οποίος φέρεται να υπηρετούσε παλιότερα στο αστυνομικό σώμα, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 48χρονου επιχειρηματία από τη Λεμεσό, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα.

Μέλη της ΥΚΑΝ ερεύνησαν τις οικίες των δύο συλληφθέντων και στο σπίτι του 50χρονου εντόπισαν δύο φυτά κάνναβης και άλλα τεκμήρια, τα οποία παρέλαβαν για εξετάσεις.

Στην κατοικία του 48χρονου εντοπίστηκαν επίσης διάφορα τεκμήρια, τα οποία πιστεύεται ότι σχετίζονται με την υπό διερεύνηση υπόθεση και κατασχέθηκαν.

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν τη Δευτέρα (01/06) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο αποφάσισε την προσωποκράτησή τους για τρεις ημέρες.

Σε βάρος των δυο προσώπων εξετάζονται αδικήματα κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, εισαγωγής ναρκωτικών και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Εξάλλου, για την υπόθεση συνελήφθη τη Δευτέρα (01/06) και 32χρονος, από τη Λεμεσό, εναντίον του οποίου επίσης προέκυψε μαρτυρία. Το δικαστήριο αποφάσισε την προσωποκράτησή του για δυο ημέρες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top