ΕΛΛΑΔΑ

Απαγωγή Μαρκέλλας: Σοκαρισμένος ο πρώην σύζυγος της 33χρονης - «Ή έχει μπλέξει ή έχει χάσει τα λογικά της» - VIDEO

Απαγωγή Μαρκέλλας: Σοκαρισμένος ο πρώην σύζυγος της 33χρονης - «Ή έχει μπλέξει ή έχει χάσει τα λογικά της» - VIDEO

Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης κατηγορούμενης μίλησε για την υπόθεση της απαγωγής της μικρής Μαρκέλλας.

Μίλησε για τη σχέση του μαζί της και τη σχέση της με το παιδί τους, με το οποίο όπως είπε, δεν έχει επικοινωνήσει από τον Φεβρουάριο.

Ο πρώην σύζυγος της κατηγορούμενης μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ, το Σάββατο 20/06, περιγράφοντας μία γυναίκα, που αγαπούσε το παιδί της, το οποίο ωστόσο άφησε σε εκείνον μετά το διαζύγιό τους και στην ουσία εξαφανίστηκε, χωρίς να επικοινωνήσει και χωρίς να ενδιαφερθεί για την τύχη του, εδώ και μήνες.

Όπως είπε, με την οικογένεια της Μαρκέλλας ζούσαν στον ίδιο όροφο και τα παιδιά τους έπαιζαν μαζί, κάθε 10 με 15 μέρες, μέχρι που μετακόμισαν.

Τον Νοέμβριο του 2019 η πρώην σύζυγός του τού ζήτησε διαζύγιο κι εκείνος έφυγε από το σπίτι.

Τον Φεβρουάριο, τον κάλεσε και του ζήτησε να πάρει εκείνος την επιμέλεια του παιδιού τους. «Έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει», είπε, μιλώντας για μία καλή μάνα, που φρόντιζε πολύ το παιδί της.

Πηγή: ieidiseis.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top