ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποδεσμεύτηκε από την ΑΕΛ και θέλει να συνεχίσει σε Μαλαισία, Νότιο Κορέα ή Νότιο Αφρική!

Αποδεσμεύτηκε από την ΑΕΛ και θέλει να συνεχίσει σε Μαλαισία, Νότιο Κορέα ή Νότιο Αφρική!

O Nιλς Τεϊσέιρα αποδεσμεύτηκε από την ΑΕΛ και με δηλώσεις του στη Γερμανική έκδοση του Transermarkt είπε πως είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστεί ξανά για την Ντινάμο Δρέσδης.

Παράλληλα, για τη συνέχεια της καριέρας του, τόνισε πως Μαλαισία, Νότιος Κορέα και Νότιος Αφρική είναι ελκυστική προορισμοί.

Η επισήμανση του: 

«Η Ντινάμο Δρέσδης είναι η αγαπημένη μου ομάδα στην Γερμανία, αλλά είναι πολύ δύσκολο να ξαναπάω εκεί. Είχα κάποιες χαλαρές συζητήσεις με γερμανικές ομάδες μικρότερων κατηγοριών τους προηγούμενους μήνες, αλλά τίποτα οριστικό. Μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε τρεις εξωτικές χώρες. Μαλαισία, Νότιος Κορέα και Νότιος Αφρική είναι ελκυστικοί προορισμοί. Το ποδόσφαιρο προσφέρει ευκαιρίες να εξερευνήσεις νέες χώρες».

The post Αποδεσμεύτηκε από την ΑΕΛ και θέλει να συνεχίσει σε Μαλαισία, Νότιο Κορέα ή Νότιο Αφρική! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο



Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Βρισκόμαστε μία ανάσα για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, με τα κόμματα να ανεβάζουν στροφές με στόχο τις Ευρωεκλογές κυρίως και αυτό γιατί η δύναμη των κομμάτων θα διαφανεί μέσα από τα ποσοστά που θα λάβουν και πώς αυτά, θα καθορίσουν  την επόμενη μέρα, αλλά και πως θα κινηθούν μέχρι τις βουλευτικές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top