ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ: Ο άνδρας της απεβίωσε με φρικτό τρόπο τον Ιούνιο και την πετάνε στο δρόμο -ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ:  Ο άνδρας της απεβίωσε με φρικτό τρόπο τον Ιούνιο και την πετάνε στο δρόμο -ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με επιστολή που δένει ‘κόμπο’ το στομάχι η -επί 15 συναπτά έτη κάτοικος Κύπρου- Γ. Χ. καλεί τους αρμόδιους να δώσουν λύση στο αδιέξοδο το οποίο βρίσκεται.

Μετοίκησε πριν από 15 χρόνια στην Κύπρο μαζί με το σύζυγο της. Εργάστηκαν σκληρά και κατάφεραν -παίρνοντας φυσικά και δάνειο- να αγοράσουν ένα μικρό διαμέρισμα στο Φρέναρος.
 
Δυστυχώς στις 13 Ιουνίου του 2020 η μοίρα της έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι αφού ο άνδρας της -Τ. Χ.- εν ώρα εργασίας και στην προσπάθεια του να εγκαταστήσει ένα κλιματιστικό στη Δερύνεια μετά από τραγικό εργατικό ατύχημα έχασε τη ζωή του.
 
Το στεγαστικό δάνειο που πήραν το 2011 από την Συνεργατική Τράπεζα Κύπρου μεταφέρθηκε στην Ελληνική Τράπεζα και όπως ισχυρίζεται δεν ήταν πλέον ασφαλισμένοι με αποτέλεσμα όλο το χρέος να μεταφερθεί στο όνομα της -μετά το χαμό του άνδρα της- χωρίς καν να καλυφθεί μέρος αυτού από την ασφάλεια ζωής του ως είθισται.
 
Έχοντας να διαχειριστεί εκτός από την απώλεια του συζύγου της και ένα βουνό με χρέη, τα οποία καλείται είτε να αποπληρώσει είτε να χάσει το διαμέρισμα της βρίσκεται σε πραγματικό αδιέξοδο. Απευθύνει λοιπόν έκκληση για χείρα βοηθείας μέσω της επιστολής της με την ελπίδα να βρεθεί λύση για να μπορέσει να κρατήσει το σπίτι της και να μην καταρρεύσει εντελώς από τις οικονομικές δυσκολίες που την διέπουν.
 
Η επιστολή έχει ως αποδέκτες τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, τον πρόεδρο της Βουλής, κι άλλους αξιωματούχους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top