LIFESTYLE

NRJ Music Awards 2020 ψηφίστε και κερδίστε πλούσια δώρα από τον NRJ Cyprus

NRJ Music Awards 2020 ψηφίστε και κερδίστε πλούσια δώρα από τον NRJ Cyprus

NRJ MUSIC AWARDS 2020 σε αυτό το λινκ  https://bit.ly/2HFrBG6 και κερδίστε!

Τα NRJ MUSIC AWARDS 2020 επιστρέφουν δυναμικά και θα πραγματοποιηθούν στο Παρίσι το Σάββατο 05 Δεκεμβρίου 2020 στο Paris at La Seine Musicale. Θα μεταδοθούν ζωντανά στο TF1 και ταυτόχρονα στον NRJ και θα παρουσιαστούν από τον Νίκο Αλιάγα. Αυτή είναι η 22η έκδοση των βραβείων NRJ MUSIC AWARDS 2020 και έχετε την ευκαιρία να ψηφίσετε τώρα τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες σε 14 διάφορες κατηγορίες μεταξύ άλλων International Male Artist of The Year, International Female Artist of The Year, Dj of The Year, International Collab of The Year, International Song of The Year …και άλλες κατηγορίες.

Σε μια λαμπερή μουσική γιορτή που θα γίνει στο Παρίσι το Σάββατο 05 Δεκεμβρίου 2020 στο Paris at La Seine Musicale θα βραβευτούν οι δημοφιλέστεροι καλλιτέχνες της χρονιάς, και ο NRJ Cyprus θα είναι παρών με αποκλειστικές LIVE αναφορές και βίντεο μέσω των κοινωνικών μας δικτύων στο Facebook & Instagram @NRJCyprus θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μεγάλη γιορτή της μουσικής. Μεταξύ των υποψηφίων και NRJ καλλιτεχνών είναι υποψήφιοι σε κατηγορίες οι Justin Bieber, Ariana Grande, Shawn Mendes, Lady Gaga, Harry Styles, Jason Derulo, Dual Lipa, Billie Eilish και άλλοι. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 08 Νοεμβρίου 2020. Με το hashtag #NΜΑ2020 & #ΝΜΑ μπορείτε να παρακολουθήσετε fresh βίντεο, cool φωτογραφίες και πολλά άλλα. Ψηφίστε πιο κάτω την αγαπημένη σας υποψηφιότητα και κερδίστε πλούσια δώρα. Καλή επιτυχία.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top