ΑΘΛΗΤΙΚΑ

EΠΙΚΗ ανατροπή για τη Μονακό κόντρα στην Παρί – To 0-2 έγινε 3-2!

EΠΙΚΗ ανατροπή για τη Μονακό κόντρα στην Παρί – To 0-2 έγινε 3-2!

Η Μονακό βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Παρί κι όμως στο τέλος κέρδισε με 3-2.

Από την κόλαση επέστρεψε η Μονακό, που έχανε με 2-0 από την Παρί ως το 52ο λεπτό κι όμως στο τέλος κέρδισε με 3-2! Πρώτη νίκη των Μονεγάσκων κόντρα στην Παρί μετά από 4 χρόνια

Στο 3ο μόλις λεπτό οι Μανόνε και Ματσιμά έκαναν λάθος, ο Σαράμπια έκλεψε κι έδωσε στον Κεν ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να βρει τέρμα και στο 10’ ο Νάβας έβγαλε δύσκολα το φάουλ του Φόλαντ.

Στο 18ο λεπτό το σουτ του Ντι Μαρία, πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 25’ ο Ντι Μαρία έβγαλε στον Εμπαπέ, που έκανε κούρσα τριάντα μέτρων, πέρασε τον αντίπαλό του σαν σταματημένο και από κοντά νίκησε τον Μανόνε για το 0-1.

Στο 33ο λεπτό ο Κουρζαβά έκανε τραγικό λάθος αλλά ο Ζεμπέλ δεν μπόρεσε να σκοράρει και στο 35’ Φοφανά έκανε πέναλτι στον Ραφίνια και ο Εμπαπέ εκτέλεσε εύστοχα για το 0-2.

Στο 39ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Κεν, ο οποίος είχε δοκάρι σε κεφαλιά στο 44’. Και στο ίδιο λεπτό, ο Εμπαπέ βρήκε ξανά δίχτυα αλλά και αυτό το γκολ ακυρώθηκε.

Οι Μονεγάσκοι πίεσαν στην επανάληψη και στο 50ο λεπτό ο Νάβας έσωσε εντυπωσιακά μετά από κεφαλιά του Φόλαντ, ενώ στο 52’ οι Φοφανά και Ζέλσον άλλαξαν όμορφα, ο δεύτερος από δεξιά έστρωσε στον Φόλαντ που από κοντά μείωσε σε  1-2.

Στο 56ο λεπτό το σουτ του Ζέλσον κόντραρε στον Ντιαλό, ενώ στο 63’ το πλασέ του Κεν πέρασε λίγο έξω και στο 65’ ο Τσουαμένι άνοιξε δεξιά στον Φάμπρεγας, που πρόλαβε την έξοδο του Νάβας, έστρωσε στον Φόλαντ και ο Γερμανός σε κενό τέρμα πλάσαρε για το 2-2.

Μάλιστα στο 75ο λεπτό ο Νάβας έσωσε μετά από σουτ του Φάμπρεγας, ενώ στο 82’ ο Ντιαλό έκανε πέναλτι στον Φόλαντ και αποβλήθηκε και ο Φάμπρεγας έκανε το 3-2 από τα 11 μέτρα!

ΜΟΝΑΚΟ: Μανόνε, Μπαλό Τουρέ (46’ Κάιο Ενρίκε), Ντισασί, Μπαντιασίλ, Ματσιμά, Τσουαμένι (90+1’ Φλορεντίνο Λουίς), Φοφανά, Φόλαντ, Ζέλσον Μάρτινς, Ντιόπ (90+2’ Γιόβετιτς), Ζεμπέλ (46’ Φάμπρεγας)  

ΠΑΡΙ: Νάβας, Ντιαλό, Κιμπεμπέ, Κουρζαβά (69’ Παρέδες), Νταγκμπά, Ραφίνια (86’ Φλορέντσι), Ντανίλο (69’ Μπέικερ), Ντι Μαρία (60’ Νεϊμάρ), Σαράμπια, Κεν, Εμπαπέ (69’ Ρουίθ)

LIGUE 1’-11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γήπεδο: LouisII

Πηγή: aek365.org

The post EΠΙΚΗ ανατροπή για τη Μονακό κόντρα στην Παρί – To 0-2 έγινε 3-2! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Προειδοποιητική σήμανση στους δρόμους: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε - Πού τοποθετήθηκαν μέχρι σήμερα

Μπορεί o εργοδότης να καθυστερεί την καταβολή του μισθού σε ένα εργοδοτούμενο; - Τι προνοεί ο Νόμος

Έτσι θα χάσουμε τα περιττά κιλά πριν το καλοκαίρι – Τα πέντε χρήσιμα tips -  Τι ισχύει για καρπούζι και παγωτό – Απαντά ειδικός στο «Τ»

Χαμάς: Πατέρας και γιος ομολογούν πως βίασαν Ισραηλινή και μετά την εκτέλεσαν

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Έγινε 87 χρόνων και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι

Γιώργος Μαζωνάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του



ΠτΔ για Κυπριακό: Στο περίμενε για επάνοδο Ολγκίν - Ενημερώθηκε από Μητσοτάκη για συνάντηση με Ερντογάν

ΠτΔ για Κυπριακό: Στο περίμενε για επάνοδο Ολγκίν - Ενημερώθηκε από Μητσοτάκη για συνάντηση με Ερντογάν

Σε δηλώσεις του μετά τα εγκαίνια έργων στην Πέγεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top