ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Απαντά σε Φαίδωνος ο Κωστρίκης - «Δεν θα σταματήσω να λέω αυτά που λέω»

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Απαντά σε Φαίδωνος ο Κωστρίκης - «Δεν θα σταματήσω να λέω αυτά που λέω»

Σύγχυση έχει δημιουργηθεί μετά τις δηλώσεις του Δρ. Λεόντιου Κωστρίκη «ότι η απόφαση για τη λήψη αυστηρών μέτρων στην επαρχία της Πάφου έχει ληφθεί σε πολιτικό επίπεδο».

Ο Δήμαρχος της Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος σε ανάρτηση του στο twitter, ανέφερε πώς έχει ζητήσει από το αρμόδιο Υπουργείο να τοποθετηθεί επίσημα έναντι των κατοίκων και να δώσει εξηγήσεις.

Ο Λεόντιος Κωστρίκης μίλησε στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» κι έκανε λόγο για παρερμήνευση των δηλώσεών του.  

Παράλληλα τόνισε ότι δεν θα σταματήσει να εκφράζει την άποψή του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εγώ δεν θα σταματήσω να λέω αυτά που λέω», απαντώντας έμμεσα και στα πυρά που δέχθηκε νωρίτερα από τον Μάριο Ματσάκη.

Καταληκτικά, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα εμβόλια λέγοντας ότι «τα εμβόλια είναι ανθρώπινες κατασκευές σε αντίθεση με τον ιό. Στόχος είναι να προετοιμάσουν τον άνθρωπο και να τον προστατεύσουν, από την εξέλιξη της νόσου αν προσβληθεί ή αν δεν προσβληθεί. Υπάρχουν διάφορες εταιρείες που έκαναν κατασκευές. Αυτό πρέπει να ξέρει ο κόσμος. Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά μέχρι στιγμής. Η ευρωπαϊκή ένωση είναι υπεύθυνη γι’ αυτές τις παραγγελίες. Η Κύπρος θα πάρει τα εμβόλια που της αναλογούν. Δεν έχουμε μπει σε λεπτομέρειες αλλά φαίνεται ότι η Pfizer έχει καταθέσει εκπληκτικά αποτελέσματα. Χρειαζόμαστε χρόνο για να εξηγήσουμε τον τρόπο που έφτιαξε το εμβόλιο. Από πρόχειρους υπολογισμούς, πρέπει να είναι το 60% με το 65% που θα εμβολιαστεί.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top