ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέσι: «Μερικές φορές εύχομαι να μην με ήξερε κανείς» (BINTEO)

Μέσι: «Μερικές φορές εύχομαι να μην με ήξερε κανείς» (BINTEO)

Την Κυριακή (27/12) αναμένεται να προβληθεί η συνέντευξη που παραχώρησε ο Λιονέλ Μέσι στην «Sexta», με τον Αργεντινό να έχει προβεί σε μια αποκάλυψη η οποία αναμένεται να σοκάρει όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει με αγωνία τη μεγάλη συνέντευξη του Λιονέλ Μέσι στη La Sexta, καθώς φέρεται να έχει κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη όπως αναφέρουν στην Καταλονία.

Σε μια νέα προεπισκόπηση της συνέντευξης του, ο «Λίο» διαβεβαίωσε ότι υπάρχουν στιγμές που θα ήθελε να περνάει απαρατήρητος ώστε να μπορεί να απολαμβάνει στιγμές με την οικογένεια του.

«Είναι αλήθεια ότι είμαι προνομιούχος εξαιτίας όλων όσων βιώνω, αλλά υπάρχουν στιγμές που θα ήθελα να είμαι ανώνυμος και να μπορώ να απολαύσω να πηγαίνω σε σούπερ μάρκετ, σινεμά ή εστιατόριο χωρίς να με γνωρίζει κανείς. Είμαι πραγματικά ευγνώμων, γιατί η αγάπη που βιώνω από τον κόσμο είναι θεαματική, αλλά υπάρχουν στιγμές που όταν είμαι με τα παιδιά μου, θα ήθελα να είμαι απαρατήρητος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Μέσι: «Μερικές φορές εύχομαι να μην με ήξερε κανείς» (BINTEO) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top