ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Έτσι απέδρασε ο 23χρονος από το Δικαστήριο

ΠΑΦΟΣ: Έτσι απέδρασε ο 23χρονος από το Δικαστήριο

Νεαρός κατηγορούμενος, η κράτηση το οποίου είχε διαταχθεί από το Δικαστήριο μέχρι την επόμενη δικάσιμο, απέδρασε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου φορώντας χειροπέδες.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία καταζητεί τον Majd Albali, 23 ετών από τη Συρία, σε σχέση με το αδίκημα της απόδρασης από τη νόμιμη κράτησή του, στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 23χρονος παρουσιάστηκε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για υπόθεση στην οποία είναι συγκατηγορούμενος με δύο γυναίκες για υπόθεση επίθεσης και αρπαγής τσάντας μέσης υπό την απειλή μαχαιριού.

Η τσάντα μέσης περιείχε όπως είχε επικαλεστεί ο 23χρονος στην Αστυνομία λεφτά που του χρωστούσαν.

Η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 18 Ιανουαρίου και το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 23χρονος παραμείνει υπό κράτηση ενώ για τις δύο γυναίκες διέταξε όπως αφεθούν ελεύθερες. 

Στις 14:50 στον εξωτερικό χώρο του Δικαστηρίου μπροστά από την κύρια είσοδο και ενώ ήταν υπό την επίβλεψη των αστυνομικών ο 23χρονος, ο οποίος φορούσε χειροπέδες, τράπηκε σε φυγή χωρίς ακόμη να γίνει κατορθωτό να εντοπιστεί ακόμη.



Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε  γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στον αριθμό τηλεφώνου 26-806021 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top