ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και με ΠΟΥΛΜΑΝ, άγγιξε το… «επτά επί τρία» – Τι ΤΡΕΧΕΙ με Μποτεάκ και Μαυρία

Και με ΠΟΥΛΜΑΝ, άγγιξε το… «επτά επί τρία» – Τι ΤΡΕΧΕΙ με Μποτεάκ και Μαυρία

Κάναμε μια ανάλυση νωρίτερα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) για την γεύση που αφήνει στην ΑΕΛ η χθεσινή ισοπαλία στο Τσίρειο. Γλυκόπικρη είναι η γεύση (νομίζουμε) που αφήνει και στους πράσινους, το ότι έφυγαν με ένα βαθμό από τη Λεμεσό.

Τερματίστηκε η πορεία των έξι συνεχόμενων νικών που ξεκίνησε από τις 7 Δεκεμβρίου στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Τους πλήγωσε το ότι δέχθηκαν το τέρμα δυο λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του Βασίλη Δημητρίου. Το συγκεκριμένο γεγονός τους προκάλεσε τη μεγαλύτερη απογοήτευση.

Υπήρξε πάντως παραδοχή από πλευράς Ομόνοιας, από τους Μπεργκ, Λούφτνερ και Κούσουλο, ότι χθες δεν ήταν στην καλύτερη τους μέρα. Ειδικά ο Τσέχος αμυντικός ήταν «τέρας» ειλικρίνειας, δηλώνοντας στην τηλεόραση, μόλις έληξε το ντέρμπι, ότι δεν έχασαν δυο, αλλά κέρδισαν ένα βαθμό!

Κάποιοι ασκούν κριτική στον Μπεργκ, για το ότι έκανε βαθύ rotation, αλλάζοντας τη μισή ενδεκάδα σε σχέση με τον Απόλλωνα, όπως και για το ότι στο μεγαλύτερο διάστημα της επανάληψης, η ομάδα του έπαιξε φουλ άμυνα.

Όμως, ακόμα κι έτσι η ομάδα του… άγγιξε το «διπλό» στη Λεμεσό και η πραγματικότητα είναι πως παρά τα συντριπτικά ποσοστά κατοχής της μπάλας, η ΑΕΛ δεν έφτιαξε πολλές μεγάλες ευκαιρίες.

Θέλουμε να πούμε, ότι όσοι προσάπτουν στον Νορβηγό, την «κατηγορία» ότι φόρεσε τα ρούχα του Μουρίνιο, αποφασίζοντας να «βάλει πούλμαν» μπροστά από την εστία του Φαμπιάνο, θα μιλούσαν διαφορετικά, αν κρατούσε η Ομόνοια το 0-1.

Με την κριτική που του γίνεται για το rotation, φυσικά δεν συμφωνούμε. Να μην ξεχνάμε ότι από τις αρχές του χρόνου, οι πράσινοι έδωσαν τρία ντέρμπι κι έχουν άλλο ένα την προσεχή Τετάρτη. Δεν είναι «μηχανές» μερικοί παίχτες, για να αντέξουν να αγωνιστούν σε 4 υψηλής έντασης, εντός 10 ημερών (την προσεχή Τετάρτη οι πράσινοι παίζουν με τον Απόλλωνα στο εξ αναβολής παιχνίδι του πρώτου γύρου).

Επιμένει στον Μίχαλ Ντουρίς, αν και ο Σλοβάκος δείχνει να μην αφυπνίζεται με τίποτε. Τον Τσιέποβιτς, αν και τον είχε στον πάγκο στα δυο τελευταία ματς, δεν τον έβαλε λεπτό ούτε χθες.

Ερωτηματικό εύκολα προκύπτει κι αν τρέχει κάτι με τον Έρικ Μποτεάκ. Ο Γάλλος που έχασε τη θέση του μετά από τραυματισμό σε ευρωπαϊκό ματς, έμπαινε αλλαγή στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Χθες όχι μόνο δεν αποτέλεσε «μέρος» του rotation, αλλά δεν τον χρησιμοποίησε ούτε ως αλλαγή.

Όσο για τον Χάρη Μαυρία, που ήταν εκτός αποστολής χωρίς να γίνει γνωστό, ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, το μήνυμα που «εισπράττουμε» εμείς (μπορεί να κάνουμε λάθος) είναι πως αποτελεί «ξένο σώμα».

Ο Ελλαδίτης διεθνής έχει συμβόλαιο για άλλους πέντε μήνες, ωστόσο μέχρι το τέλος του Γενάρη θα μάθουμε, αν θα αποφασίσουν να του πουν ότι μπορεί να μετακομίσει από τώρα σε άλλη ομάδα.

The post Και με ΠΟΥΛΜΑΝ, άγγιξε το… «επτά επί τρία» – Τι ΤΡΕΧΕΙ με Μποτεάκ και Μαυρία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top