ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Ελεύθερος ο 35χρονος - Άλλη μία προσπάθεια του ΤΑΕ Αμμοχώστου έχει καταρρεύσει παταγωδώς

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Ελεύθερος ο 35χρονος - Άλλη μία προσπάθεια του ΤΑΕ Αμμοχώστου έχει καταρρεύσει παταγωδώς

Κανένας πλέον ύποπτος για την υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον 50χρονου επιχειρηματία, που διαπράχθηκε ποαραμονή Χριστουγέννων στο Λιοπέτρι, αφού αφέθηκε ελεύθερος και ο τρίτος συλληφθέντας. 

Συγκεκριμένα σήμερα την 19/01/2021, ο 35χρονος συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος καθότι δεν προέκυψε καμία ενοχοποιητική μαρτυρία εναντίον του για την απόπειρα φόνου επιχειρηματία στο Λιοπέτρι, με την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην αυλή κατοικίας, ενώ ο ίδιος μαζί με ακόμα ένα εξέρχονταν της οικίας τους.

Να σημειωθεί ότι για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί ακόμα 2 πρόσωπα τα οποία όταν προσήχθησαν ενώπιον Δικαστηρίου με αίτημα κράτησης τους, αυτό απορρίφθηκε από το Δικαστήριο και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πανομοιότυπες ενέργειες έγιναν στο παρελθόν από το ΤΑΕ Αμμοχώστου και στην υπόθεση διερεύνησης διαπραχθέντος φόνου τον Ιούλιο του 2020, οι οποίες έπεσαν ξανά στο κενό.

Παρά τις διακηρυγμένες θέσεις της Υπουργού Δικαιοσύνης και παρά τις προσπάθειες της για εναλλαξιμότητα στην Αστυνομία, στο ΤΑΕ Αμμοχώστου βρίσκονται πρόσωπα τα οποία από την ημέρα πρόσληψης τους ως απλοί Αστυνομικοί και παρά την ανέλιξη τους σε αξιωματικούς, βρίσκονται μόνιμα στο ΤΑΕ Αμμοχώστου εδώ και πολλά χρόνια.

Να σημειωθεί ότι η Υπουργός γραπτώς εισηγήθηκε και/ή προφορικά μετέφερε στον Αρχηγό της Αστυνομίας τις απόψεις της για το θέμα της εναλλαξιμότητας, παραταύτα, ο Αρχηγός της Αστυνομίας φαίνεται ότι έχει ‘ιδιαίτερη αδυναμία’ στη συγκεκριμένη Επαρχία και σε συγκεκριμένο αξιωματικό του ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top