ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Γιουνάιτεντ έριξε αδιανόητη εννιάρα στη Σαουθάμπτον!

Η Γιουνάιτεντ έριξε αδιανόητη εννιάρα στη Σαουθάμπτον!

PREMIER LEAGUE-22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: 9-0

Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ

Ξέσπασε στη Σαουθάμπτον με εκκωφαντικό τρόπο η Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» διέλυσαν τους «Αγίους» με 9-0 κι επέστρεψαν στις νίκες μετά από δύο αγώνες. Φαντάσμστα από την εννιάρα κόντρα στη Λέστερ ξύπνησαν στη Σαουθάμπτον!

Μόλις στα 81’’ ο Γιάνκεβιτς έκανε ένα δολοφονικό μαρκάρισμα στον ΜακΤόμινεϊ με αποτέλεσμα ο ρέφερι να τον αποβάλει με απ ευθείας κόκκινη κάρτα. Αυτή είναι και η γρηγορότερη κόκκινη στην ιστορία της PremierLeague. Έτσι η Γιουνάιτεντ πίεσε και στο 18ο λεπτό ο Σο σέντραρε από αριστερά και ο Γουάν Μπισάκα με πλασέ στο 2ο δοκάρι, έγραψε το 1-0.

Και στο 25ο λεπτό ο Γκρίνγουντ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ράσφορντ πλάσαρε από το πέναλτι για το 2-0 και ξεπέρασε τον Ερίκ Καντονά στη λίστα των σκόρερ με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων». Η Σαουθάμπτον είχε καταρρεύσει και στο 32’ ο ΜακΚάρθι αναγκάστηκε σε μεγάλη επέμβαση μετά από σουτ του Φερνάντες από μακριά αλλά στο 34’ ο Ράσφορντ σέντραρε από δεξιά και ο Μπεντνάρεκ πέτυχε αυτογκόλ για το 0-3.

Στο 39ο λεπτό ο Σο σέντραρε από αριστερά και ο Καβάνι με κεφαλιά έγραψε το 4-0 ενώ στο 42’ ο Ντιν έδωσε αρχικά πέναλτι στη Γιουνάιτεντ αλλά το πήρε πίσω στη συνέχεια.

Οι «Άγιοι» σκόραραν στο 53ο λεπτό με τον Τσε Άνταμς αλλά το γκολ ακυρώθηκε και στο 69΄ο Φερνάντες σήκωσε για τον Μαρσιάλ που κατέβασε όμορφα, γύρισε και σούταρε κι έγραψε το 5-0.

Και πριν προλάβει να συνέλθει η Σαουθάμπτον, στο 71’ ο Γκρίνγουντ έκανε το σουτ από δεξιά και ο ΜακΚάρθι έσωσε αλλά ο ΜακΤόμινεϊ με συρτό σουτ από μακριά έκανε το 6-0.

Στο 73’ και στο 75’ τα σουτ των Άνταμς και Μαρσιάλ έφυγαν λίγο έξω, ενώ στο 86’ ο Ντιν έδωσε πέναλτι στη Γιουνάιτεντ και απέβαλλε τον Μπεντνάρεκ που ανέτρεψε τον Μαρσιάλ και ο Φερνάντες έκανε το 7-0 από την άσπρη βούλα.

Στο 90′ ο Γουάν ΜΠισάκα σέντραρε από δεξιά και ο Μαρσιάλ κατέβασε στο δεύτερο δοκάρι και πλάσαρε για το 8-0 ενώ στο 90+3′ ο Μπρούνο με κεφαλιά έβγαλε στον Τζέιμς που από κοντά πλάσαρε για το 9-0.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Σο (46’ Φαν ντε Μπεκ), Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Φερνάντες, Ράσφορντ (Τζέιμς), Γκρίνγουντ, Καβάνι (46’ Μαρσιάλ)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Στίβενς, Μπέρτραντ, Ράμσεϊ Μπεντνάρεκ, Άρμστρονγκ, Γουόρντ Πράουζ, Ντζενεπό (78’ Τσάπτσετ), Γιάνκεβιτς, Ινγκς (70’ Ρέντμοντ), Άνταμς

Πηγή: www.aek365.org

The post Η Γιουνάιτεντ έριξε αδιανόητη εννιάρα στη Σαουθάμπτον! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top