ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεβαν από σπίτια μέχρι... αυλές οι δύο συλληφθέντες - Ανακόπηκαν για έλεγχο και είχαν μαζί τους όλα τα 'απαραίτητα'

ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεβαν από σπίτια μέχρι... αυλές οι δύο συλληφθέντες - Ανακόπηκαν για έλεγχο και είχαν μαζί τους όλα τα 'απαραίτητα'

Δυο άτομα ηλικίας 40 και 25 ετών συνελήφθησαν σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα δυο άτομα συνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσαν στην Λάρνακα ανέκοψαν μέλη της Τροχαίας Λάρνακας για έλεγχο και σε έρευνα που έγινε ανευρέθηκαν στο όχημα διαρρηκτικά εργαλεία, όπως κόπτης σιδήρων, κατσαβίδια, μία κουκούλα και ζεύγη γαντιών.
 
Το ΤΑΕ Λάρνακας ανέλαβε τη διερεύνηση υπόθεσης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, διαπιστώθηκε στη συνέχεια ότι εναντίον του 40χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο, σχετικά με υπόθεση διάρρηξης ξυλουργείου που διαπράχθηκε το βράδυ μεταξύ 21 και 22 περασμένου Ιανουαρίου, στην Αμμόχωστο και διερευνούσε το ΤΑΕ Αμμοχώστου. Από το ξυλουργείο κλάπηκε αριθμός ηλεκτρικών και άλλων εργαλείων.
 
Από έρευνες που ακολούθησαν προέκυψαν στοιχεία εναντίον τους σχετικά με ακόμη τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στις 3 Φεβρουαρίου, στην Αμμόχωστο.
 
Πρόκειται  για δύο υποθέσεις διαρρήξεων, μίας κατοικίας και μίας αποθήκης, από όπου κλάπηκαν εργαλεία και άλλα αντικείμενα, καθώς και για δύο υποθέσεις κλοπής, μίας μηχανής κοπής ξύλων και δοχείων με καύσιμα, από την αυλή δύο κατοικιών στην Αμμόχωστο.
 
Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα για τις πέντε συνολικά υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών και τέθηκαν υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top