ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Μέσα Μαρτίου αναμένεται το άνοιγμα χώρων εστίασης - Φόβος μην πάθουμε τα ίδια με την Ελλάδα

Μέσα Μαρτίου αναμένεται το άνοιγμα χώρων εστίασης - Φόβος μην πάθουμε τα ίδια με την Ελλάδα

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες χώρων εστίασης ανέμεναν το άνοιγμα στις επιχειρήσεις τους μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, αυτό φαίνεται να είναι ένα απίθανο σενάριο.

Σύμφωνα με δηλώσεις αρμοδίων, μετά τη δεύτερη φάση χαλαρώσεων το Υπουργείο Υγείας θα αναμένει τουλάχιστον ένα δεκαήμερο για να επαναξιολογήσει την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας μας.

Μπορεί τα χθεσινά αποτελέσματα να έφεραν χαμόγελα στο Υπουργείο Υγείας, ωστόσο οι χαλαρώσεις φέρνουν φόβους μην πάθουμε τα ίδια με την Ελλάδα, αφού μετά από δύο εβδομάδες από το δικό τους άνοιγμα κατέληξαν και πάλι σε ολικό lockdown αντιδρώντας στην έκρηξη μεγάλου αριθμού κρουσμάτων χθες Τρίτη 9/2.

Πάντως σήμερα Τετάρτη 10/2, ο Πρόεδρος του συνδέσμου Κέντρων Διασκέδασης, Νίκος Βασιλείου σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Astra, ανάφερε ότι σε σύσκεψη που έγινε με όλους τους εμπλεκόμενων στο Υπουργείο Οικονομικών τέθηκε η 15η Μαρτίου ως η ημερομηνία που θα ανοίξουν οι χώροι εστίασης, με πρωταρχικό στόχο οι επιχειρήσεις που θα επαναλειτουργήσουν να μην κλείσουν ξανά. Μάλιστα, ένας από τους κυριότερους λόγους που τέθηκε η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι οι εορτασμοί του καρναβαλιού.

Όσο αφορά εκδηλώσεις γάμων και βαπτίσεων ο κ. Βασιλείου δήλωσε ότι αναμένεται να επανεκκκινήσουν σε ανοικτούς χώρους μετά το Πάσχα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Σούνακ - Αναγνώρισε την προσφορά της Κύπρου για τη Γάζα το Ηνωμένο Βασίλειο

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Σούνακ - Αναγνώρισε την προσφορά της Κύπρου για τη Γάζα το Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Πρόεδρος της 🇨🇾 Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Rishi Sunak.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top