ΦΕΡΕΡ: «Δεν γίνεται να μιλούν τρεις παίκτες μας με τον βοηθό στο 2ο γκολ – Κέρδισε δίκαια η Ανόρθωση»

ΦΕΡΕΡ: «Δεν γίνεται να μιλούν τρεις παίκτες μας με τον βοηθό στο 2ο γκολ – Κέρδισε δίκαια η Ανόρθωση»

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΕΝΠ, Κάρλος Φερέρ μετά τον αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση.

Τι είπε:

«Νομίζω πως δεν έχω παράπονο από το τελικό αποτέλεσμα, η Ανόρθωση κέρδισε δίκαια, αλλά παλέψαμε μέχρι το τέλος. Σε μια όχι και τόσο καλή μέρα μείναμε στον αγώνα μέχρι τέλους. Αυτό που έχω σαν παράπονο είναι πως στο δεύτερο γκολ της Ανόρθωσης δεν γίνεται να μιλούν τρεις παίκτες μας με τον βοηθό και να μην βλέπουν το παιχνίδι. Δεν έχω άλλα παράπονα από τους παίκτες μου. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και ελπίζουμε να πάμε με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στα πλέι οφ»

The post ΦΕΡΕΡ: «Δεν γίνεται να μιλούν τρεις παίκτες μας με τον βοηθό στο 2ο γκολ – Κέρδισε δίκαια η Ανόρθωση» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.