ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΥΠΟΙΚ: Επεκτείνεται μέχρι τον Δεκέμβριο το σχέδιο επιδότησης επιτοκίου, αύξηση στις οροφές

ΥΠΟΙΚ: Επεκτείνεται μέχρι τον Δεκέμβριο το σχέδιο επιδότησης επιτοκίου, αύξηση στις οροφές

Αύξηση στο όριο επιδότησης δανείων για στεγαστικά δάνεια από τις €300.000 στις €400.000, σημαντική αύξηση της οροφής των επιχειρηματικών δανείων, που θα λαμβάνουν επιδότηση κρατική επιτοκίου, καθώς και επέκταση της περιόδου μέχρι το τέλος του έτους, ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης, διαβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση θα αξιοποιήσει όλα τα εργαλεία, προκειμένου να στηρίξει τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

 
Σε σημερινές του δηλώσεις ο κ. Πετρίδης εκτίμησε ότι με τις αυξήσεις αυτές και την παράταση της περιόδου υποβολής αιτήσεων, το σύνολο δανείων που θα λάβουν επιδότηση επιτοκίου θα φτάσει στο €1 δισεκατομμύριο μέχρι το τέλος του έτους.
 
Ανέφερε επίσης ότι μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2020 έχουν επιδοτηθεί 2.337 στεγαστικά δάνεια συνολικού ύψους €301 εκατομμυρίων με μέσο επιτόκιο 1,67%, ενώ την ίδια περίοδο επιδοτήθηκαν συνολικά 339 επιχειρηματικά δάνεια συνολικού ύψους €87 εκατ. με μέσο επιτόκιο 2,96%

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top