Kίνηση-RESPECT από Εθνικό Άχνας για Μπουνόζα: «Μείνε δυνατός, σε περιμένουμε πίσω στα γήπεδα»

Kίνηση-RESPECT από Εθνικό Άχνας για Μπουνόζα: «Μείνε δυνατός, σε περιμένουμε πίσω στα γήπεδα»

Ο Μπουνόζα έβγαλε τον αγκώνα του στο παιχνίδι της ΑΕΛ κόντρα στον Εθνικό στο Δασάκι, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Άχνας, με ανάρτηση της, στέλνει τις ευχές της για γρήγορη ανάρρωση στον Βόσνιο αμυντικό των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού.

Η δημοσίευση:

«Συνεχίζουμε… #family #ethnikosachnasfc #paintthemblue

Υ.Γ. 1 Gordan stay strong 💪 See you soon back on the pitch ⚽

Υ.Γ. 2 Ότι καλύτερο Λέοντες ✌»

The post Kίνηση-RESPECT από Εθνικό Άχνας για Μπουνόζα: «Μείνε δυνατός, σε περιμένουμε πίσω στα γήπεδα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE