ΚΥΠΡΟΣ

Π. Προδρόμου: Κανονικά οι Παγκύπριες Εξετάσεις

Π. Προδρόμου: Κανονικά οι Παγκύπριες Εξετάσεις

Κανονικά θα διεξαχθούν και φέτος οι Παγκύπριες Εξετάσεις διβεβαίωσε ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου, "στη βάση της διδασκαλίας που έγινε". 

«Όπως έγιναν την προηγούμενη σχολική χρονιά με επιτυχία οι Παγκύπριες Εξετάσεις έτσι θα γίνουν και φέτος. Έχουμε υπογραμμίσει ότι για το Υπουργείο Παιδείας δεν είναι αυτοσκοπός να βάλουμε στόχους ανέφικτους. Στη βάση της διδασκαλίας που έγινε, λαμβάνοντας υπόψη ότι ένα μέρος, που ποικίλει από σχολείο σε σχολείο, καλύφθηκε με εξ αποστάσεως εκπαίδευση και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι μήνες Απρίλιος και Μάιος προσφέρονται για επαναλήψεις και εμπέδωση, θα κρίνουμε, κατόπιν εισηγήσεων που θα έχουμε από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς και τις επιθεωρήσεις των σχολείων τι είναι εκείνο που θα πρέπει να εξεταστεί.

Υπενθυμίζω ότι την προηγούμενη σχολική χρονιά έχοντας φτάσει τουλάχιστον στα 2/3 είχαμε θεωρήσει ότι είναι μια ικανοποιητική επίδοση και έκλεισε η σχολική χρονιά ομαλά. Άρα λοιπόν να μην υπάρχει αγωνία. Οι μαθητές και μαθήτριες σύντομα θα γνωρίζουν, θα ήταν νομίζω επιπόλαιο να προτρέχαμε και να είχαμε κάνει ανακοινώσεις πριν ένα ή δυο μήνες. Πρέπει έχουμε μια συνολική εικόνα για το πώς εξελίσσεται η σχολική χρονιά. Σύντομα και αρκετά πριν τις εξετάσεις θα γνωρίζουν τι είναι αυτό που θα ισχύσει».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top