ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΚΟΝΤΡΑ» Λέζιακς-Τόρες για τον βασιλιά των ασίστ – Στο «κυνήγι» του Ζαχίντ… 2017/18!

«ΚΟΝΤΡΑ» Λέζιακς-Τόρες για τον βασιλιά των ασίστ – Στο «κυνήγι» του Ζαχίντ… 2017/18!

Ομόνοια και ΑΕΛ δίνουν μάχη για τον τίτλο όμως παράλληλα μαίνεται ακόμη μια μάχη ανάμεσα σε Γιαν Λέζιακς και Μάνουελ Τόρες, ενώ κυνηγούν το ρεκόρ των 17 του Ζαχίντ από το 2018!

Ο 30χρονος Τσέχος αριστερός μπακ της Ομόνοιας και ο 30χρονος Ισπανός δεξιός εξτρέμ της ΑΕΛ διανύουν μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας τους. Ίσως και την καλύτερη στην καριέρα τους!

Ο Λέζιακς, αν και αριστερό μπακ, έχει μετατραπεί σε μια μηχανή των ασίστ και μετράει σε Κύπρο και Ευρώπη συνολικά 14 ασίστ σε 31 ματς! Όσον αφορά το πρωτάθλημα έχει 12 ασίστ σε 20 συμμετοχές , με τις 11 από αυτές τις ασίστ να έρχονται στα τελευταία 12 ματς που έπαιξε! Αν προσθέσουμε σε αυτές τις 12 και την πάσα του για το αυτογκόλ του Σάλαϊ με Απόλλωνα τότε πάει στο… 12+1!

Από την άλλη ο Μάνουελ Τόρες μετράει πλέον 12 ασίστ, αφού πρόσθεσε ακόμη μια στο ενεργητικό του στο ματς της ΑΕΛ με τον Εθνικό.

Ο… ταυρομάχος της ΑΕΛ πραγματοποιεί μια φοβερή σεζόν με αξιοπρόσεκτη σταθερότητα στο παιχνίδι του, αμυντική συνέπεια ενώ επιθετικά έχει προσφέρει 5 τέρματα και 12 ασίστ σε 24 συμμετοχές!

Πλέον οι δυο τους, Λέζιακς και Τόρες, έχουν ακόμη 10 παιχνίδια μπροστά τους για να φτάσουν και να ξεπεράσουν την επίδοση του Γκάγιας Ζαχίντ από το 2017/18. Τότε ο Νορβηγός μέσος του ΑΠΟΕΛ είχε σε 35 αγώνες 17 ασίστ, επίδοση που είναι η κορυφαία σύμφωνα με το transfermarkt.

 

 

The post «ΚΟΝΤΡΑ» Λέζιακς-Τόρες για τον βασιλιά των ασίστ – Στο «κυνήγι» του Ζαχίντ… 2017/18! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top