LIFESTYLE

Έλενα Ευσταθίου: “Μας κάλεσε σκηνοθέτης στον ΘΟΚ για ανάγνωση και έβλεπε τα πόδια μου κάτω από το τραπέζι”

Έλενα Ευσταθίου: “Μας κάλεσε σκηνοθέτης στον ΘΟΚ για ανάγνωση και έβλεπε τα πόδια μου κάτω από το τραπέζι”

Πως σχολίασε η ηθοποιός τα όσα βλέπουν τα φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα για τις παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο.
Η Έλενα Ευσταθίου φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης, 24 Φεβρουαρίου στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Ήρθε κι έδεσε” με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού, όπου μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει και τα όσα βγαίνουν στο προσκήνιο τις τελευταίες εβδομάδες και αφορούν σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για γνωστά άτομα του καλλιτεχνικού χώρου.

Η ίδια, αναφέρθηκε σε προσωπική της εμπειρία και το πώς η ίδια διαχειρίζεται τέτοιου είδους συμπεριφορές: “Κάποια στιγμή μας καλεί ένας “τεράστιος” σκηνοθέτης να διαβάσουμε για πρώτη φορά το έργο, στον ΘΟΚ. Καθόμασταν όλοι στο τραπέζι και διαβάζουμε το έργο. Με το που τελειώνει η ανάγνωση αρχίζει να φωνάζει, λέγοντάς μας “Εσείς τώρα είστε ηθοποιοί; Και τι κάνετε εδώ και θέλετε και ρόλους…” Μία επίθεση άνευ λόγου […] Και λέει “Αλλά τι περιμένεις, όταν η κυρία Ευσταθίου διάβασε όλο το έργο με το ένα πόδι πάνω στο άλλο”. Κάτω από το τραπέζι εννοώ. Και αμέσως απαντώ “Όση ώρα διάβαζα βλέπατε τα πόδια μου; Μου κάνει εντύπωση” Τι είναι αυτά τα πράγματα;”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

Πηγή: www.ilovestyle.com

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top