Υποβάλλεται σε δεύτερη επέμβαση η Αναστασία που τραυματίστηκε στο μάτι - «Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαθεί η όραση»

Υποβάλλεται σε δεύτερη επέμβαση η Αναστασία που τραυματίστηκε στο μάτι - «Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαθεί η όραση»

Σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο μάτι, αναμένεται να υποβληθεί η Αναστασία Δημητριάδου, η νεαρή κοπέλα που τραυματίστηκε στο μάτι, από τον «Αίαντα» κατά τη διάρκεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας τον περασμένο μήνα στη Λευκωσία.

«Αγαπητοί φίλοι, κακά τα νέα... Θα χρειαστεί να κάνω δεύτερη χειρουργική επέμβαση το συντομότερο... Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαθεί η όραση. Η αστυνομία ισχυρίζεται πως δεν με κτύπησε... Οι αγώνες συνεχίζονται... Από κάτω, σας αφήνω ένα σχόλιο που δέχθηκα λίγες μέρες πριν, από συμπολίτη που περπατάει ανάμεσα μας... Κρίνετε μόνοι σας...», αναφέρει σε ανάρτησή της η 25χρονη Αναστασία.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, η όρασή της δεν αποκαταστάθηκε πλήρως, αλλά μόνο στο 75%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.