Υποβάλλεται σε δεύτερη επέμβαση η Αναστασία που τραυματίστηκε στο μάτι - «Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαθεί η όραση»

Υποβάλλεται σε δεύτερη επέμβαση η Αναστασία που τραυματίστηκε στο μάτι - «Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαθεί η όραση»

Σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο μάτι, αναμένεται να υποβληθεί η Αναστασία Δημητριάδου, η νεαρή κοπέλα που τραυματίστηκε στο μάτι, από τον «Αίαντα» κατά τη διάρκεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας τον περασμένο μήνα στη Λευκωσία.

«Αγαπητοί φίλοι, κακά τα νέα... Θα χρειαστεί να κάνω δεύτερη χειρουργική επέμβαση το συντομότερο... Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαθεί η όραση. Η αστυνομία ισχυρίζεται πως δεν με κτύπησε... Οι αγώνες συνεχίζονται... Από κάτω, σας αφήνω ένα σχόλιο που δέχθηκα λίγες μέρες πριν, από συμπολίτη που περπατάει ανάμεσα μας... Κρίνετε μόνοι σας...», αναφέρει σε ανάρτησή της η 25χρονη Αναστασία.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, η όρασή της δεν αποκαταστάθηκε πλήρως, αλλά μόνο στο 75%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE