Υποβάλλεται σε δεύτερη επέμβαση η Αναστασία που τραυματίστηκε στο μάτι - «Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαθεί η όραση»

Υποβάλλεται σε δεύτερη επέμβαση η Αναστασία που τραυματίστηκε στο μάτι - «Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαθεί η όραση»

Σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο μάτι, αναμένεται να υποβληθεί η Αναστασία Δημητριάδου, η νεαρή κοπέλα που τραυματίστηκε στο μάτι, από τον «Αίαντα» κατά τη διάρκεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας τον περασμένο μήνα στη Λευκωσία.

«Αγαπητοί φίλοι, κακά τα νέα... Θα χρειαστεί να κάνω δεύτερη χειρουργική επέμβαση το συντομότερο... Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαθεί η όραση. Η αστυνομία ισχυρίζεται πως δεν με κτύπησε... Οι αγώνες συνεχίζονται... Από κάτω, σας αφήνω ένα σχόλιο που δέχθηκα λίγες μέρες πριν, από συμπολίτη που περπατάει ανάμεσα μας... Κρίνετε μόνοι σας...», αναφέρει σε ανάρτησή της η 25χρονη Αναστασία.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, η όρασή της δεν αποκαταστάθηκε πλήρως, αλλά μόνο στο 75%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE