ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστικά βίντεο από τη στιγμή του σεισμού στην Ελλάδα- Έτρεχαν να σωθούν

Συγκλονιστικά βίντεο από τη στιγμή του σεισμού στην Ελλάδα- Έτρεχαν να σωθούν

Νέα βίντεο έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την στιγμή του σεισμού των 6 ρίχτερ στην Ελασσόνα που ταρακούνησε σχεδόν όλη την χώρα.

Η ώρα του σεισμού που ήταν λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι ήταν ώρα που όλοι ήταν στις δουλειές του. Για τον λόγο αυτό θα δείτε ότι διακόπηκαν συνεντεύξεις, τηλεδιασκέψεις και άλλες δραστηριότητες. Προϊόντα έπεσαν από τα ράφια σούπερ μάρκετ ακόμα και στην Καλαμπάκα. Άνθρωποι έτρεχαν να σωθούν στα Τρίκαλα και στην Αριδαία.

Το πρώτο βίντεο που είδε το φως μετά τον σεισμό ήταν από σπίτι στα Τρίκαλα, με τον άνδρα που τραβά να καταγράφει τα πολύφωτα που «χορεύουν» και δεν κρύβει την αγωνία του.

Ένα άλλο βίντεο έρχεται από την Κοζάνη και καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την Κοζανίτικη Αποκριά και κατέγραψε στις ψύχραιμες αντιδράσεις του δημάρχου Λάζαρου Μαλούτα, του προέδρου του ΟΑΠΝ Ζήση Μάρα και της δημοσιογράφου και υπεύθυνης του γραφείου Τύπου Νατάσας Χατζηγεωργίου.

Πηγή: Newsit.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top