Κατέβασε το Mobile App του Themaonline - Όλη η επικαιρότητα στα χέρια σου

Κατέβασε το Mobile App του Themaonline - Όλη η επικαιρότητα στα χέρια σου

Ο Όμιλος World News Media βρίσκεται σε μια περίοδο αναβάθμισης με πρωταρχικό στόχο την ενημέρωση των πολιτών, με τον πιο έγκυρο και άμεσο τρόπο.

ΓΙΑ ιOS: https://apps.apple.com/cy/app/tothemaonline-cy/id1059326946?l=el

ΓΙΑ ANDROID: https://play.google.com/store/apps/details?id=themaonline.cyfocus.on

Σας παρουσιάζουμε με ιδιαίτερη χαρά τη νέα αναβαθμισμένη ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Ομίλου, ToThemaOnline, όπου με ριζικές αλλαγές κάνει την ενημέρωση πιο άμεση με τη λειτουργικότητα της να είναι εμφανώς βελτιωμένη. Η εφαρμογή της ιστοσελίδας μας έχει αναπτυχθεί και εξελιχθεί τόσο σε εικόνα όσο και χειρισμό δίνοντας στους αναγνώστες ένα εύχρηστο αποτέλεσμα. Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις κατεβάζοντας την εφαρμογή μας από το Play Store σε Android συσκευές και από τo AppStore σε iOS συσκευές.

Η τεχνολογία συνεχώς αναπτύσσεται και η ιστοσελίδα μας βρίσκεται σε επαγρύπνηση, έτσι ώστε να προσφέρει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα στους αναγνώστες.

Η εξέλιξη μας σε όλους τους τομείς στοχεύει στο να βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες με κάθε τρόπο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέος ηγέτης του Ιράν ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης - Όλες οι εξελίξεις για την κρίση στη Μέση Ανατολή

Νέος ηγέτης του Ιράν ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης - Όλες οι εξελίξεις για την κρίση στη Μέση Ανατολή

Οι συνέπειες της σύγκρουσης μεταξύ Ιράν, Ισραήλ και ΗΠΑ επεκτείνονται όλο και περισσότερο στη Μέση Ανατολή, με τις χώρες του Κόλπου να επηρεάζονται άμεσα. Το απόγευμα της Κυριακής (08.03.2026) δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 12 τραυματίστηκαν όταν βλήμα έπληξε κτίριο σε κατοικημένη περιοχή στη Σαουδική Αραβία, σε ένα ακόμη περιστατικό που δείχνει ότι οι απώλειες αμάχων αυξάνονται εκτός των βασικών μετώπων. Την ίδια ώρα, οι γεωπολιτικές εξελίξεις εντείνονται, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κιρ Στάρμερ συζήτησαν τη χρήση βάσεων της RAF, ενώ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ανακοίνωσαν ότι αναχαίτισαν ιρανικά drones που κατευθύνονταν προς τη χώρα. Δείτε όλες τις εξελίξεις πιο κάτω.