ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ: «Παίζουν με την υγεία μας- Θα ζητάμε συγνώμη επειδή θέλουμε να ζήσουμε» . Σε αδιέξοδο οι ευπαθείς ομάδες

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ: «Παίζουν με την υγεία μας- Θα ζητάμε συγνώμη επειδή θέλουμε να ζήσουμε» . Σε αδιέξοδο οι ευπαθείς ομάδες

Σε αδιέξοδο οι ευπαθείς ομάδες για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. Στέλνουν τους ασθενείς στους προσωπικούς ιατρούς αλλά τους ίδιους δεν τους ενημέρωσε κανείς. Συνάνθρωποί μας με σοβαρά προβλήματα υγείας καταγγέλλουν στο ThemaOnline «κοροϊδία» από πλευράς Υπουργείου Υγείας και ότι «παίζουν» με την υγείας τους.

Τα τελευταία 24ωρα στο ThemaOnline  φτάνουν καταγγελίες ασθενών αφού στην προσπάθεια τους να ενημερωθούν για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού δεν βρίσκουν απαντήσεις.

Η ασθενής  Α.Σ  κατήγγειλε στο ThemaOnline ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια και προσπαθεί να εμβολιαστεί για να μπορεί να προχωρήσει συγκεκριμένη θεραπεία που δεν τυγχάνει αναβολής.

Σε επικοινωνία της με το Υπουργείο Υγείας για ενημέρωση επέμεναν ότι πρέπει να ενημερωθεί από τον προσωπικό της  ιατρό, με τον ίδιο ιατρό αλλά και εξιδεικευμένους άλλους ιατρούς που την παρακολουθούν να σηκώνουν τα χέρια ψηλά, αφού σύμφωνα με όσα μας ανέφερε δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση. Εξηγώντας στους αρμόδιους του Υπουργείου Υγείας ότι κανένας ιατρός δεν μπορούσε να τους ενημερώσει τους ανέφεραν ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε εξαιρέσεις».

«Δεν μπορούμε να δίνουμε αυθαίρετα τα εμβόλια» λέχθηκε στην Α.Σ  από αρμόδιο του Υπουργείου Υγείας στην τηλεφωνική της επικοινωνία. Μάλιστα της ζητήθηκε να αποστείλει επιστολή προς το Υπουργείο που να εξηγεί το πρόβλημα υγείας για να περάσει από επιτροπή κι αν εγκριθεί να κάνει το εμβόλιο. Πράγμα που σημαίνει χάσιμο χρόνου, καθυστέρηση της θεραπείας  και συνάμα επιβάρυνση της υγείας της .

«Σε λίγο θα πρέπει να τους ζητάμε και συγνώμη που τους ενοχλούμε επειδή θέλουμε να ζήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η ασθενής στην επικοινωνία μας.

 Η Α.Σ αναστατωμένη από την όλη αντιμετώπιση κάνει κάλεσμα μέσα από το ThemaOnline στο Υπουργέιο Υγείας και τον ίδιο τον Υπουργό, Κωνσταντίνο Ιωάννου, «Ας κάνουν ότι πρέπει πριν μετρούμε κι άλλους θανάτους. Δεν θέλω να γίνω ακόμα ένας αριθμός στην λίστα με τους θανάτους κορωνοϊου με υποκείμενα νοσήματα ή άλλα προβλήματα υγείας».

«Παίζουν με την υγεία μας», μας ανέφερε έντονα η ασθενής χωρίς να βλέπει διέξοδο. «Τρέχουμε να λύσουμε και να προλάβουμε προβλήματα και επιπλοκές στην υγείας μας κι ακόμα μια φορά συναντάμε πόρτες κλειστές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top