ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταχωρείται στο Δικαστήριο η πρώτη υπόθεση πολίτη για συμμετοχή στο καρναβαλίστικο πάρτι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταχωρείται στο Δικαστήριο η πρώτη υπόθεση πολίτη για συμμετοχή στο καρναβαλίστικο πάρτι

Για παραβάσεις του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, καταχωρείται αύριο, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, η πρώτη υπόθεση πολίτη που αναγνωρίστηκε ότι συμμετείχε στην καρναβαλίστικη μαζική συνάθροιση της Κυριακής, στο παλιό λιμάνι Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, πρόκειται για 29χρονη, η οποία αναγνωρίστηκε μέσα από οπτικό υλικό και η οποία ανακρινόμενη παραδέχθηκε συμμετοχή και απολογείται.
 
Η υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί αύριο ενώπιον του δικαστηρίου και αφορά αδικήματα όπως η μη χρήση προστατευτικής μάσκας, η συμμετοχή σε παράνομη συνάθροιση και η διακίνηση μετά τις 21:00 και χωρίς αποστολή μηνύματος sms.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία

Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία

Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE