ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταχωρείται στο Δικαστήριο η πρώτη υπόθεση πολίτη για συμμετοχή στο καρναβαλίστικο πάρτι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταχωρείται στο Δικαστήριο η πρώτη υπόθεση πολίτη για συμμετοχή στο καρναβαλίστικο πάρτι

Για παραβάσεις του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, καταχωρείται αύριο, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, η πρώτη υπόθεση πολίτη που αναγνωρίστηκε ότι συμμετείχε στην καρναβαλίστικη μαζική συνάθροιση της Κυριακής, στο παλιό λιμάνι Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, πρόκειται για 29χρονη, η οποία αναγνωρίστηκε μέσα από οπτικό υλικό και η οποία ανακρινόμενη παραδέχθηκε συμμετοχή και απολογείται.
 
Η υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί αύριο ενώπιον του δικαστηρίου και αφορά αδικήματα όπως η μη χρήση προστατευτικής μάσκας, η συμμετοχή σε παράνομη συνάθροιση και η διακίνηση μετά τις 21:00 και χωρίς αποστολή μηνύματος sms.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE