ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταχωρείται στο Δικαστήριο η πρώτη υπόθεση πολίτη για συμμετοχή στο καρναβαλίστικο πάρτι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταχωρείται στο Δικαστήριο η πρώτη υπόθεση πολίτη για συμμετοχή στο καρναβαλίστικο πάρτι

Για παραβάσεις του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, καταχωρείται αύριο, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, η πρώτη υπόθεση πολίτη που αναγνωρίστηκε ότι συμμετείχε στην καρναβαλίστικη μαζική συνάθροιση της Κυριακής, στο παλιό λιμάνι Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, πρόκειται για 29χρονη, η οποία αναγνωρίστηκε μέσα από οπτικό υλικό και η οποία ανακρινόμενη παραδέχθηκε συμμετοχή και απολογείται.
 
Η υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί αύριο ενώπιον του δικαστηρίου και αφορά αδικήματα όπως η μη χρήση προστατευτικής μάσκας, η συμμετοχή σε παράνομη συνάθροιση και η διακίνηση μετά τις 21:00 και χωρίς αποστολή μηνύματος sms.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.