«Κατέκλυσαν τους χώρους αναψυχής οι Λεμεσιανοί» - Βγήκαν για το πρώτο ποτό με αυστηρά μέτρα – ΒΙΝΤΕΟ

«Κατέκλυσαν τους χώρους αναψυχής οι Λεμεσιανοί» - Βγήκαν για το πρώτο ποτό με αυστηρά μέτρα – ΒΙΝΤΕΟ

Τον πρώτο καφέ ή το πρώτο ποτό μετά το μίνι «ξεκλείδωμα» της εστίασης απολαμβάνουν το βράδυ της Τρίτης 16/3 οι κάτοικοι όλης της Κύπρου.

Κάμερα του ΡΙΚ με την συνάδελφο Μαρία Κωνσταντίνου έδωσε το «στίγμα» της εικόνας που επικρατεί στη Λεμεσό μέσω του δελτίου ειδήσεων του σταθμού και σύμφωνα με την συνάδελφο οι Λεμεσιανοί – εν μέσω των αυστηρών πρωτοκόλλων και των αυξημένων μέτρων- έχουν κατακλύσει τους χώρους αναψυχής.

Πίσω από την δημοσιογράφο, παρέες νεαρών έδειχναν να περνούν ευχάριστα το βράδυ τους (χαιρετώντας και την κάμερα) μετά από σχετικό μήνυμα στο 8998.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Μια σαφώς πιο σύνθετη και πολιτικά απαιτητική πραγματικότητα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της IMR για λογαριασμό του REPORTER, καθώς η μέχρι πρότινος ευδιάκριτη υπεροχή της Αννίτας Δημητρίου έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου έχει σχεδόν εξανεμιστεί, την ώρα που ένα υπολογίσιμο τμήμα της συναγερμικής βάσης δηλώνει έτοιμο να ακολουθήσει τον τέως πρόεδρο ακόμη και σε μια αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE