ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Δρ. Κολιού: Πιθανόν να μπουν στο «πάγο» κάποιες χαλαρώσεις – «Η κατάσταση δεν έχει σταθεροποιηθεί, αλλά αντίθετα επιδεινώνεται»

Δρ. Κολιού: Πιθανόν να μπουν στο «πάγο» κάποιες χαλαρώσεις – «Η κατάσταση δεν έχει σταθεροποιηθεί, αλλά αντίθετα επιδεινώνεται»

Πιθανόν κάποιες χαλαρώσεις να μπουν στον «πάγο», καθώς η κατάσταση δεν έχει σταθεροποιηθεί, αλλά αντίθετα επιδεινώνεται, δήλωσε η Επίκουρος Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Λοιμοξιολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και μέλος της Επιστημονικής Ομάδας Δρ. Μαρία Κολιού.

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», η Δρ. Κολιού, ανέφερε πως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη μεταξύ των μελών, όπου θα συζητηθούν νέες χαλαρώσεις: «Θα κάνουμε μια νέα συνάντηση προς το Σαββατοκύριακο, όταν θα έχουμε και την νέα Εθνική Αναφορά», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά το θέμα των σχολείων, το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας είπε πως θα επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο το σύστημα υγείας, τονίζοντας πως συνεχίζει να ανεβαίνει ο αριθμός των ασθενών.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα της Λεμεσού, σημειώνοντας πως συνεχίζει η επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα, ενώ τόνισε πως πιθανόν να δούμε αύξηση λόγω των καρναβαλιών αλλά και μετά το άνοιγμα της εστίασης.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top