Διαβεβαιώσεις από Μπάιντεν: Δεν τα παρατάω για το Κυπριακό

Διαβεβαιώσεις από Μπάιντεν: Δεν τα παρατάω για το Κυπριακό

Ακόμη δεν τα έχω παρατήσει στο Κυπριακό, είπε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, μιλώντας στην ψηφιακή εκδήλωση για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, σε περισσότερους από 100 παράγοντες της ελληνοαμερικανικής κοινότητας.


Σε ομιλία του ο Αμερικανός Πρόεδρος μνημόνευσε τον αείμνηστο φίλο του, Γερουσιαστή Πολ Σαρμπάνη, και είπε ότι, «ο Πολ με ενέπλεξε πριν πάρα πολύ καιρό, όταν προσπαθούσαμε να βρούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε το Κυπριακό. Ακόμη δεν τα παρατάω».
 
Αναφερόμενος στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε νωρίτερα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μίλησε για την πιθανότητα να τον δεχθεί στο Λευκό Οίκο, όταν το επιτρέψει η πανδημία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE