Η παρέλαση εκτόξευσε την ΕΡΤ: Mυθική τηλεθέαση επιπέδου Euro 2004

Η παρέλαση εκτόξευσε την ΕΡΤ: Mυθική τηλεθέαση επιπέδου Euro 2004

Μόνη της έπαιζε χθες στην πρωινή ζώνη η ΕΡΤ, καθώς η μετάδοση της παρέλασης κέρδισε όλο το τηλεοπτικό κοινό.

Παράσταση για ένα ρόλο, αποδείχθηκε η μάχη της τηλεθέασης χθες το πρωί ανήμερα της 25ης Μαρτίου, με την ΕΡΤ να κάνει... περίπατο. Μόνο που τα νούμερα που σημείωσε ήταν μυθικά και πραγματικά εκτόξευσαν την Δημόσια Τηλεόραση, θυμίζοντας εποχές Euro 2004.

Μόνο με αυτό ή με ανάλογα γεγονότα μπορούν να συγκριθούν τα χθεσινά νούμερα της παρέλασης για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Η εικόνα από το Σύνταγμα λοιπόν σημείωσε ποσοστό 56,5% στο σύνολο και 56,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ το ημίωρο 10:30 – 11:00 άγγιξε το 60,2%. Την ίδια στιγμή τα άλλα κανάλια, με εξαίρεση τον ΣΚΑΙ ούτε που περνούσαν το 5%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE