Η παρέλαση εκτόξευσε την ΕΡΤ: Mυθική τηλεθέαση επιπέδου Euro 2004

Η παρέλαση εκτόξευσε την ΕΡΤ: Mυθική τηλεθέαση επιπέδου Euro 2004

Μόνη της έπαιζε χθες στην πρωινή ζώνη η ΕΡΤ, καθώς η μετάδοση της παρέλασης κέρδισε όλο το τηλεοπτικό κοινό.

Παράσταση για ένα ρόλο, αποδείχθηκε η μάχη της τηλεθέασης χθες το πρωί ανήμερα της 25ης Μαρτίου, με την ΕΡΤ να κάνει... περίπατο. Μόνο που τα νούμερα που σημείωσε ήταν μυθικά και πραγματικά εκτόξευσαν την Δημόσια Τηλεόραση, θυμίζοντας εποχές Euro 2004.

Μόνο με αυτό ή με ανάλογα γεγονότα μπορούν να συγκριθούν τα χθεσινά νούμερα της παρέλασης για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Η εικόνα από το Σύνταγμα λοιπόν σημείωσε ποσοστό 56,5% στο σύνολο και 56,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ το ημίωρο 10:30 – 11:00 άγγιξε το 60,2%. Την ίδια στιγμή τα άλλα κανάλια, με εξαίρεση τον ΣΚΑΙ ούτε που περνούσαν το 5%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

Η Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς περιορίστηκε σε πρόσωπα (φυσικά ή νομικά) στα οποία καταλογίζονται ενδεχόμενες πράξεις διαφθοράς, και πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να συνδέονται με άλλα αδικήματα που δεν συνδέονται με πράξεις διαφθοράς και δυνάμει του Άρθρου 9 (3), του Νόμου.

BEST OF TOTHEMAONLINE