Η παρέλαση εκτόξευσε την ΕΡΤ: Mυθική τηλεθέαση επιπέδου Euro 2004

Η παρέλαση εκτόξευσε την ΕΡΤ: Mυθική τηλεθέαση επιπέδου Euro 2004

Μόνη της έπαιζε χθες στην πρωινή ζώνη η ΕΡΤ, καθώς η μετάδοση της παρέλασης κέρδισε όλο το τηλεοπτικό κοινό.

Παράσταση για ένα ρόλο, αποδείχθηκε η μάχη της τηλεθέασης χθες το πρωί ανήμερα της 25ης Μαρτίου, με την ΕΡΤ να κάνει... περίπατο. Μόνο που τα νούμερα που σημείωσε ήταν μυθικά και πραγματικά εκτόξευσαν την Δημόσια Τηλεόραση, θυμίζοντας εποχές Euro 2004.

Μόνο με αυτό ή με ανάλογα γεγονότα μπορούν να συγκριθούν τα χθεσινά νούμερα της παρέλασης για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Η εικόνα από το Σύνταγμα λοιπόν σημείωσε ποσοστό 56,5% στο σύνολο και 56,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ το ημίωρο 10:30 – 11:00 άγγιξε το 60,2%. Την ίδια στιγμή τα άλλα κανάλια, με εξαίρεση τον ΣΚΑΙ ούτε που περνούσαν το 5%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.