Υπό δικαστική επιτήρηση έφηβοι που σκότωσαν τον 13χρονο συμμαθητή τους στην Καλιφόρνια

Υπό δικαστική επιτήρηση έφηβοι που σκότωσαν τον 13χρονο συμμαθητή τους στην Καλιφόρνια

Σε δικαστική περιπέτεια βρίσκονται δύο έφηβοι που κατηγορούνται για τον θάνατο συμμαθητή τους, τον Σεπτέμβριο του 2019, σε σχολείο της Καλιφόρνια.

Όπως παραδέχθηκαν οι δύο μαθητές, σκότωσαν ακούσια τον 13χρονο, ο οποίος ύστερα από απανωτά χτυπήματα που δέχθηκε, έπεσε με το κεφάλι σε κολόνα και κατέληξε.

Οι δύο έφηβοι τελούν υπό δικαστική επιτήρηση, ενώ διαμένουν στις οικογένειές τους.

Ο 13χρονος αφότου χτύπησε το κεφάλι στην κολόνα υπέστη τόσο σοβαρό τραύμα που έφυγε από τη ζωή εννέα ημέρες αργότερα

Σύμφωνα με απόφαση της Δικαιοσύνης, οι μαθητές, πίσω από την πράξη βιαιότητας, έχουν υποβληθεί σε 150 ώρες κοινοτικής υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE