Υπό δικαστική επιτήρηση έφηβοι που σκότωσαν τον 13χρονο συμμαθητή τους στην Καλιφόρνια

Υπό δικαστική επιτήρηση έφηβοι που σκότωσαν τον 13χρονο συμμαθητή τους στην Καλιφόρνια

Σε δικαστική περιπέτεια βρίσκονται δύο έφηβοι που κατηγορούνται για τον θάνατο συμμαθητή τους, τον Σεπτέμβριο του 2019, σε σχολείο της Καλιφόρνια.

Όπως παραδέχθηκαν οι δύο μαθητές, σκότωσαν ακούσια τον 13χρονο, ο οποίος ύστερα από απανωτά χτυπήματα που δέχθηκε, έπεσε με το κεφάλι σε κολόνα και κατέληξε.

Οι δύο έφηβοι τελούν υπό δικαστική επιτήρηση, ενώ διαμένουν στις οικογένειές τους.

Ο 13χρονος αφότου χτύπησε το κεφάλι στην κολόνα υπέστη τόσο σοβαρό τραύμα που έφυγε από τη ζωή εννέα ημέρες αργότερα

Σύμφωνα με απόφαση της Δικαιοσύνης, οι μαθητές, πίσω από την πράξη βιαιότητας, έχουν υποβληθεί σε 150 ώρες κοινοτικής υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα και θα έχει συναντήσεις με τους δύο ηγέτες την Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE