Υπό δικαστική επιτήρηση έφηβοι που σκότωσαν τον 13χρονο συμμαθητή τους στην Καλιφόρνια

Υπό δικαστική επιτήρηση έφηβοι που σκότωσαν τον 13χρονο συμμαθητή τους στην Καλιφόρνια

Σε δικαστική περιπέτεια βρίσκονται δύο έφηβοι που κατηγορούνται για τον θάνατο συμμαθητή τους, τον Σεπτέμβριο του 2019, σε σχολείο της Καλιφόρνια.

Όπως παραδέχθηκαν οι δύο μαθητές, σκότωσαν ακούσια τον 13χρονο, ο οποίος ύστερα από απανωτά χτυπήματα που δέχθηκε, έπεσε με το κεφάλι σε κολόνα και κατέληξε.

Οι δύο έφηβοι τελούν υπό δικαστική επιτήρηση, ενώ διαμένουν στις οικογένειές τους.

Ο 13χρονος αφότου χτύπησε το κεφάλι στην κολόνα υπέστη τόσο σοβαρό τραύμα που έφυγε από τη ζωή εννέα ημέρες αργότερα

Σύμφωνα με απόφαση της Δικαιοσύνης, οι μαθητές, πίσω από την πράξη βιαιότητας, έχουν υποβληθεί σε 150 ώρες κοινοτικής υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE