Αν ρίσκαρε λίγο παραπάνω η Εθνική…

Αν ρίσκαρε λίγο παραπάνω η Εθνική…

Δεν ήταν φόβητρο η Κροατία μέσα στην έδρα της. Την σεβαστήκαμε λίγο παραπάνω, κατά το πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη με άνεση κρατήσαμε το 1-0.

Κάπως έτσι πήγαν τα πράγματα στον χθεσινό αγώνα στο Στάδιο της Ριέκα. Δεν ξέρουμε αν μας υποτίμησαν οι Κροάτες ή συμβαίνει κάτι άλλο, αλλά αν το πιστεύαμε λίγο παραπάνω, θα μπορούσαμε να τους κάμουμε τη… ζημιά.

ΕΔΩ η συνέχεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE