Αν ρίσκαρε λίγο παραπάνω η Εθνική…

Αν ρίσκαρε λίγο παραπάνω η Εθνική…

Δεν ήταν φόβητρο η Κροατία μέσα στην έδρα της. Την σεβαστήκαμε λίγο παραπάνω, κατά το πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη με άνεση κρατήσαμε το 1-0.

Κάπως έτσι πήγαν τα πράγματα στον χθεσινό αγώνα στο Στάδιο της Ριέκα. Δεν ξέρουμε αν μας υποτίμησαν οι Κροάτες ή συμβαίνει κάτι άλλο, αλλά αν το πιστεύαμε λίγο παραπάνω, θα μπορούσαμε να τους κάμουμε τη… ζημιά.

ΕΔΩ η συνέχεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα η ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς, σημαντικά όλα τα θέματα υγείας»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα η ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς, σημαντικά όλα τα θέματα υγείας»

Ευρείας σύσκεψης για το Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την Προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE