Αν ρίσκαρε λίγο παραπάνω η Εθνική…

Αν ρίσκαρε λίγο παραπάνω η Εθνική…

Δεν ήταν φόβητρο η Κροατία μέσα στην έδρα της. Την σεβαστήκαμε λίγο παραπάνω, κατά το πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη με άνεση κρατήσαμε το 1-0.

Κάπως έτσι πήγαν τα πράγματα στον χθεσινό αγώνα στο Στάδιο της Ριέκα. Δεν ξέρουμε αν μας υποτίμησαν οι Κροάτες ή συμβαίνει κάτι άλλο, αλλά αν το πιστεύαμε λίγο παραπάνω, θα μπορούσαμε να τους κάμουμε τη… ζημιά.

ΕΔΩ η συνέχεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE