Survivor: Εκτός εαυτού ο Τριαντάφυλλος - «Άραξε μ…α, απαράδεκτε» - BINTEO

Survivor: Εκτός εαυτού ο Τριαντάφυλλος - «Άραξε μ…α, απαράδεκτε» - BINTEO

Μια κίνηση του Κώστα Παπαδόπουλου να πειράξει τον χώρο όπου είχαν φτιάξει ο Αλέξης Παππάς κι ο Τριαντάφυλλος στο Survivor και να δημιουργήσει τουαλέτα, εξόργισε τον τελευταίο που έκανε λόγο ότι δεν υπάρχει σεβασμός.

Ο Τριαντάφυλλος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του κι όσο περνούσε η ώρα, η συζήτηση άναβε, ώσπου οι δυο τους αντάλλαξαν προσβολές.

«Μεγάλη μ…α, ανοησία. Απαράδεκτο αυτό που έκανε γιατί το φτιάξαμε και το κερδίσαμε με κόπο. Είσαι μ…ς. Δεν είναι αυτό πλάκα.» Ωστόσο η ατάκα του Κώστα Παπαδόπουλου ότι ο Τριαντάφυλλος δεν έχει φτιάξει τίποτα ποτέ με τα χέρια του, τον έκανε πυρ και μανία: «Τι εννοείς; Κάνε μας την χάρη. Ποιος είσαι εσύ και με κοροϊδεύετε; Πας και κάνεις μ…α. Είσαι απαράδεκτος, ανόητος. Άραξε και κάνε μας την χάρη.»

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE