ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η CiC Mercedes-Benz συμμετείχε στην «Ώρα της Γης»

Η CiC Mercedes-Benz συμμετείχε στην «Ώρα της Γης»

Με αίσθημα περιβαλλοντικής ευθύνης, η CiC Mercedes-Benz στήριξε έμπρακτα την «Ώρα της Γης», την μεγαλύτερη παγκόσμια συμμετοχική εκστρατεία ευαισθητοποίησης σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας και τις επιπτώσεις της στο περιβάλλον.

Το Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021, στις 20:30 (ώρα Κύπρου), η CiC Mercedes-Benz ένωσε τη φωνή της με τη συλλογική φωνή εκατομμυρίων ευαισθητοποιημένων πολιτών, φορέων, επιχειρήσεων και μνημείων, ανά τον κόσμο, σβήνοντας τα φώτα στους εκθεσιακούς χώρους της σε όλη την Κύπρο, για μία ώρα.

Σε μία συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας υπέρ της προστασίας της φύσης, η CiC Mercedes-Benz έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα για επιτακτική ανάγκη να κάνουμε μία νέα αρχή και να στραφούμε, ατομικά και συλλογικά, σε πιο βιώσιμες επιλογές ενέργειας.

H Mercedes-Benz επεκτείνει ακόμη περισσότερο τη συμβολή της στον αγώνα υπέρ της προστασίας του πλανήτη μας και δεσμεύεται ότι μέχρι το 2022, τα εργοστάσια της σε όλο τον κόσμο θα καταναλώνουν ηλεκτρική ενέργεια που προέρχεται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές. Τη δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης δράσης, συνόδευσε ένα υπέροχο βίντεο με εντυπωσιακές εικόνες κι ένα ισχυρό μήνυμα.

Δείτε το βίντεο εδώ: https://cutt.ly/nx2fZGl

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top